Вратите в дома ни

Интериорните врати имат изключително значение за удобството и комфорта в дома. Те внасят елегантност и стил в интериорна на апартамента или къщата ни.

Не е никак маловажно какъв избор правим, когато ни се налага да купим нови интериорни врати или да подменим старите. Това решение трябва да е съобразено със стила на обзавеждане на дома, със средствата ни и с това как искаме да изглеждат вратите в нашето жилище.„

Врати

Doordecor предлага различни видове интериорни врати и преди да направите своя избор е добре да се запознаете с тях, като потърсите информация по въпросите:

  • От какъв материал са изработени?
  • За какъв тип жилища са подходящи?
  • Колко струват?

Най-масовите врати са изработени от дървен материал или от МДФ и ПДЧ плоскости. Дървените врати са класика в интериора и покриват високите изисквания на купувачите по отношение на здравина, топло и шумоизолационни свойства и не на последно място – добър дизайн.

Действително вратите от дървесина могат да бъдат доста ефектни или изчистени от към детайли, така че да се впишат в обзавеждането на дома. Вие преценете дали да се спрете на интериорни врати с елементи върху тях или напълно гладки.

Друг вариант са врати от МДФ и ПДЧ плоскости, които също се отличават с редица качества и заслужават нашето внимание. Те са по-евтини от дървените врати, но напълно могат да ги заместят.

Плъзгащи се и сгъваеми врати са подходящи за малки апартаменти, тъй като чрез тях се използва максимално пространството и се постига илюзия за повече свободно място в дома. Те са най-подходящият избор за собствениците на маломерни жилища, но при монтирането им е добре да се прецени дали касата на вратата е подходяща и необходимо ли е да се правят големи промени и разбивания на стените.

Най-важното при избора ви на врати е да се съчетае практичността с добрия външен вид на вратите, за да останете доволни както от тяхната визия, така и от функционалността им.

бутон за социални мрежи

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *