Новите тенденции при дамските чанти

Единственото нещо, от което се нуждаем, когато комбинираме различни стилове дрехи и аксесоари е да постигнем бляскав и елегантен външен вид. За тази цел е нужно дрехите, чантата, обувките и аксесоарите да са в пълна хармония. Не може да носим любимата си чанта с абсолютно всички дрехи. В днешни дни изборът от дизайни за дамски чанти е изключително голям, и ако искаме да изградим добър имидж - трябва да следваме тенденциите при дизайнерските чанти и да ги съчетаваме удачно дрехите, обувките и аксесоарите, които носим.

Тенденции в дамските чанти

Пролетно-лятната колекция чанти за идната 2013 година ще предлага огромен избор от цветове, форми и материали, които разбира се ще бъдат строго съобразени с актуалните модели и цветове дрехи. Така всяка дама ще има възможност да изрази индивидуалността си, като чантата и пасва перфектно на тоалета. Три са основните думи, които могат да Ви дадат една съвсем обща представа за тенденциите при дамските чанти за идващия моден сезон: предизвикателни, женствени и атрактивни.

В днешни дни търсенето на ежедневни и дори бих казала "небрежни" дамски чанти и аксесоари е по-голямо от когато и да било. И това може много лесно да се обясни - дамите просто обичат да се чувстват комфортно. Повече от 3/4 от времето си прекарват навън и следователно имат нужда от дамска чанта с тях, за да носят всички лични вещи и допулнителни дамски принадлежности.

Никоя дама не може да си позволи да прекарва три четвърти от живота си в неудобни обувки или с неудобна чанта. Ето защо ежедневния тип чанти ще бъдат на мода и през 2013. Освен да е удобна, една чанта трябва да бъде и модерна. Ето как през следващия сезон удобното и модерното ще вървят отново ръка за ръка.

Като споменах че всяка дама има нужда от доста голямо пространство в чантата си малко Ви подсказах какви модели точно ще се предпочитат този сезон. Чантите тип "чувал" ще бъдат изключително актуални. На гребена на вълната ще бъдат и всички подобни големи чанти с една презрамка, които нямат отделения вътре. Вярно е че подредбата на вещите вътре може да се сравни с хаос, но пък всичко това е изключително удобно за нас дамите.

Вечерните и официални чанти също ще останат актуални през идния сезон, но размерите им ще са малко по-големи, а цветовете - не чак толкова неутрални. Всичко това има за цел да направи приложението има малко по-ежедневно. Колкото до актуалните платове и материи - отново ще се набляга на велура и кожата, но през 2013 обикновенния памук също ще се нареди сред тях.

Геометричните принтове в топли тонове ще бъдат доста разпространени, въпреки че изчистените, едноцветни чанти без щампа също няма да изостават. Цветовете при тях са: мръсно бяло, карамелено, перлено сиво. При дизайнерските чанти, змийските принтове винаги са се харесвали и този сезон няма да направи никакво изключение. Лъскави и лачени кожи, змийски принтове - това ще виждате по витрините на дизайнерските бутици.

Въпреки че дизайнерите съветстват аксесоарите, чантата и обувките да са в тон през 2013 година, никой няма да Ви накаже ако решите да проявите малко индивидуалност и да сложите контрастираща чанта и аксесоари към Вашето облекло. Контрастиращите аксесоари са слабост на всяка жена. така че спокойно може да носите тъмно червена чанта с бяла рокля. За да си личи че сте в крак с модата, просто изберете чанта с геометрични мотиви.

share button

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *