Диодна лазерна епилация – максимален ефект без болка

Омръзнали ли са ви вече безкрайните епилации с кола маска и епилатор, а да не говорим за бръсненето? В днешно време да се отървеш наистина трайно от неприятното окосмяване е мисия, която определено е възможна с диодните лазерни епилации. Тя е сравнително нов метод, благодарение на който се атакува фоликула на косъма докато е в растеж и се елиминира.
Все още има много хора, които не смеят някак си да повярват, че могат наистина трайно да премахнат нежеланото окосмяване и точно порази тази причина решихме заедно със специалистите от Wave Skin & Body Care Center да ви запознаем с диодната лазерна епилация с Prime Lase HR да ви запознаем по подробно с процеса.

Колкото и да не ви се вярва, вие наистина ще забравите за космите, а освен това процедурата е напълно безболезнена и бърза. По време на сесията може да усетите съвсем леки боцкания, но в никакъв случай това не е болезнено или неприятно. А благодарение на своята патентована охладителна система апликатора остава хладен, без да усещате максималната енергия, която се изпраща на импулси до фоликула на корена, за да бъде унищожен.
диодна лазерна епилация

Защо диодната лазерна епилация с Prime Lase HR е най-добрият метод за отстраняване на окосмяването?

Максимална мощност
Както вече казахме апарата е значително по-нов и силен като разполага с 4500 вата мощност, а за сравнение неговите конкуренти от висок клас предлагат мощност от едва 2400 вата, а по-евтините лазери едва 500 вата. Това е сигурна гаранция, че потребителите ще получат максимални резултати при минимален брой сесии.

Максимална скорост
С тази мощност Prim Lase може да доставя 3 лазерни импулси в секунда за супер бързо обезкосмяване. С него могат да се третират цели крака за 30 минути, докато на повечето други лазери им отнема над един час. Освен това цените при диодната лазерна епилация могат да бъдат и по-ниски или малко по-скъпи от тези с други апарати, но пък за сметка на това гарантират по-добри резултати.

Максимална епилация
Диодният лазер Prime Lase има уникална технология с кратък импулс, което го прави изключително ефективен както при дебели тъмни косми, така и при по-светли и фини. Повечето други лазери с по-ниска мощност трудно успяват да повлияят на по-светлите и фини косми, в следствие, на което остават косми, изискващи продължително многократно третиране.

Максимална гъвкавост
Лазерът има избор от 3 дължини на вълната, което позволява процедурата да се персонализира за всички типове кожа дори и черна, което с всеки друг апарат е мисия невъзможна. Могат да се третират всички области на тялото, всички типове кожа и всички типове косми, с изключение на белите и сивите, просто защото лазера атакува меланина в косъма. Диодната лазерната епилация е подходяща както за мъже, така и за жени.

Минимална болка
Както вече казахме процедурата е изключително безболезнена, заради патентованата охладителна система, която поддържа кожата ви хладна по време на епилацията, като същевременно доставя висока енергия в космения фоликул.

Минимални разходи
Дори и да смятате, че диодната лазерна епилация с Prime Lase може да ви струва скъпо, това всъщност не е така. С другите лазери може да се нуждаете над 12 сесии, за да постигнете максимален ефект, докато с Prime Lase ще се радвате на максимални резултати само за 6 сесии, но това отново зависи от вашите косми. Но с диодната лазерна епилация вие определено ще си спестите време и пари.

бутон за сайт

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *