Възможности за застраховане

„Гражданска отговорност на автомобилистите” e една от най-коментираните застраховки, особено в края на всяка година, когато валидността й изтича и водачите масово трябва да я подменят. И тъй като тази застраховка е задължителна, един от най-често коментираните и задавани въпроси е „Колко ще ни струва и как се определя тази цена?”

Застраховка на кола

Сумата, която ще заплатите за вашата застраховка гражданска отговорност се базира на мощността на двигателя на моторното превозно средство и неговия вид. Вие може да се възползвате от онлайн калкулаторите, при които с въвеждане на някои данни за автомобила се изчислява сумата по застрахователната полица.

Такъв удобен и бърз калкулатор има и сайта на Дженерали Онлайн. Освен това именно там можете да сключите вашата застраховка, без да губите от времето си и да се лутате в търсене на офис на застрахователната компания.

Благодарение на гражданска отговорност онлайн, вие само трябва да попълните кратка информация за автомобила и да решите как ви е най-лесно да осъществите плащането на полицата. Самата застраховка ще пристигне бързо при вас, където и да се намирате в страната и то без да заплащате разходи за куриерски услуги.

От Дженерали добре разбират колко заети и ангажирани са съвременните хора и ценят времето на своите клиенти. Именно клиента е поставен в центъра на грижата и вниманието от страна на компанията застраховател. Посредством разширяване на услугите, предлагани в интернет, фирмата се доближава до страните от Западна Европа, следвайки примера на най-добрите в застрахователното дело и поддържайки високо ниво на услугите си.

Отговорните и загрижени за благополучието си хора се интересуват и от други видове застраховки. Компанията предлага доста такива и е само въпрос на желание да се запознаете с тях. Помислете за застраховка на вашето имущество, дом, бизнес, не пропускайте да се възползвате от предложенията на компанията за качествено доброволно здравно застраховане. Всичко това е във ваша полза.

share button

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *