Война с извънземните

В последните години все повече и повече хора започват да вярват в теорията на великата конспирация. Виждаме как все повече учени усещат външна намеса във вече установеният световен ред. Въпросът е - от къде идва тази намеса и защо теорията, че извънземните управляват света вече не изглежда толкова налудничава, като би изглеждала преди 10 години?

Извънземни

На тези въпроси определено не би могло да се отговори еднозначно, така както няма сигурни доказателства за съществуването на извънземни цивилизации, но все пак ако се замислим едва ли научно-техническия прогрес щеше да бъде толкова голям през последните 100 години без външна намеса.

Каква еволюция, би трябвало да получи човечеството в своето развитие, че за 100 години от дървеното рало да достигне до компютъра, полет в космоса или лазерните манипулации?

Та защо хилядолетия наред сме били в такъв застой от нашето развитие и никой не е изобретявал нищо кой знае какво важно, а сега бум и всичко за един век, всичко на куп, а хората са все по-нещастни и все по-тъжни. Нали роботи вече, управляват почти 90 процента от производството, защо тогава продукти не достигат за всички?

Ето за това ние сме склони да вярваме, че светът се управлява с извънземна намеса! Намеса, която няма за цел да направи живота ни по-лесен, а напротив човека постепенно се превръща от здрав и силен индивид в едно едно уродливо същество, което губи представата за светът около себе си.

Едва ли, чуждите заселници биха ни показали компютъра, ако след това милиони деца нямаше да седнат на него и да изгубят здравето си. Едва ли биха ни показали как да летим в космоса, ако след това нямаше сами да си изпратим спътници, които да ни следят навсякъде и по всяко време с помощта на друго дяволско изобретение - мобилният телефон. Отдавна вече е създадено и лазерното оръжие, с което могат да се унищожат милиони хора.

Всичко това ни  кара да зададем въпросът: "До кога човечество няма да признава съществуването на извънземни?", - защото те отдавна са признали нашето съществуване и са в една необявена война с нас!

бутон за сайт

Едно мнение по „Война с извънземните

  1. „Ta зaщo xилядoлeтия нapeд cмe били в тaĸъв зacтoй oт нaшeтo paзвитиe и ниĸoй нe e изoбpeтявaл нищo ĸoй знae ĸaĸвo вaжно“

    Две думи: „Светата църква“. Тя е една от най-големите спънки за прогреса през изминалите 2000 години.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *