Моята история с АкваСорс

Реших да разкажа личната си история, защото зная, че доста от вас ще намерят по нещичко за себе си. Преди повече от 14 години съдбата ме срещна с фирма АкваСорс и това промени живота ми завинаги. Бях от мнозинството - онези 97% от хората, които заработват парите си с наемна работа или с малък, изтощителен бизнес.

За такива като нас е актуална поговорката - „За лудо работи, за лудо не стой”... Защото сме възпитавани, че само трудолюбивите успяват. А и когато човек има семейство и две прекрасни деца, това допълнително го амбицира. Считах, че е добре да живеем и работим в голям град , където и възможностите са по-големи както за децата ни, така и за самите нас. Понякога печелих, понякога губих. Решението ни беше да живеем в Пловдив.

И работих много, за да мога да купя апартамент, по-добра кола, да не лишавам децата си от необходимите неща и да мога да им осигуря по-добри възможности. Енергията ми е голяма, работих много и спях по 3-4 часа на ден.

За да компенсирам недостига на сън (нервите трябваше да са опънати, за да не заспя) пуших много и пиех по 7-10 кафета на ден. А кроасаните и газираните напитки бяха любимата ми „храна”... Въпрос на време беше да забогатея и да сбъдна мечтите си...

Претоварването ме доведе само до преумора и до деня, в който заспах на волана на колата и катастрофирах в центъра на Пловдив. Сега, от разстояние на времето смятам, че това е най-добрия ден в живота ми, защото разбрах, че стратегията ми за успех е меко казано неправилна.

Да откриеш пътя към успеха явно не е лесна работа. Със сигурност вече бях разбрал, че всеки „железен” човек си има физическа и психическа граница на претоварване и аз я бях надскочил. Заедно с решението да търся нови възможности, реших да се погрижа и за здравето си.

Тогава сам отидох при моя приятел Емил, който вече изграждаше бизнес с продуктите на „АкваСорс” и го помолих да ми даде подходяща комбинация за да мога да се възстановявам по-бързо и да работя повече.

„Програмата” беше 7-8 часа сън, по-малко цигари и кафета и 3 капсули Зелена енергия на ден. Тази суперхрана е един от най-добрите помощници на човека в ежедневните му грижи за поддържане на здравето, но това го разбрах доста по късно и я употребявах цели 4-5 дена.

Знаете как сме възпитани - лекарства се употребяват само, когато сме болни. След време осъзнах мястото и смисъла на суперхраните в нашето ежедневие и започнах да ги давам на децата си, за да растат добре, да боледуват по-малко, да не развиват усложнения и...

Зимата беше по-лека и без антибиотици. Това ме ентусиазира и набързо се похвалих на няколко близки и роднини, сред които и сестра ми. Така се стигна до писмото на Аквасорс, в което ме уведомиха, че тъй като аз, сестра ми и други приятели са поръчали продукти, се е реализирал оборот и като процент от него ми се полагат цели 16 лв.

Това ми отвори очите и заработих здраво като вече целенасочено започнах да информирам познати, роднини и приятели за тази възможност. Втория месец комисионната беше над 100 лв... И така за 4 месеца доходите ми достигнаха 400-500 лв/месец.

Вече осъзнавах огромните възможности на бизнеса и това ме изпълваше с вълнение и ентусиазъм. И тогава и сега считам , че мрежовия маркетинг е една от малкото възможности за обикновения човек без да рискува сигурността си, с цената на 1-2 часа на ден, до 6 месеца да удвои доходите си, а за 3-5 години да постигне пълна свобода - достатъчно пари, свободно време и здраве, за да се радваш на първите две придобивки. А защо употребявам продуктите и до днес ще ви разкажа в следващата ми публикация...

spodelime.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *