При избора на климатик

Изборът на климатик е сложна задача, изискваща специализирани познания в областта. Трябва да се вземат предвид редица фактори, които да ни насочат към правилния избор, а след като сме избрали параметрите на нужния ни климатик трябва да изберем и марка и модел, които да отговарят на нашите изисквания. КЛИМАТЕКС Варна предлага нужната професионална помощ в този труден избор, чрез консултации в някой от офисите на фирмата или чрез посещение на място.

Избор на климатик

За изчислението на оптималната мощност и параметри на климатичната инсталация, нужна за съответното помещение, се използват сложни математически изчисления, в които участват редица фактори като:

  • Вида на изолацията, ако съществува такава.
  • Дименсиите на помещението(височина, широчина, дължина, чупки)
  • Дебелината на стените
  • Дали строителството е железобетон и тухла; дали е дървена конструкция или някакъв друг вид строителство.
  • Изложението на помещението.
  • Броя на външните стени.
  • Вид и форма на покривната конструкция, ако жилището е на последен етаж.
  • Видът, броя и разположението на прозорците.
  • Изолационни, декоративни и други подови настилки.

Разбира се, този метод отнема известно време. Време, което КЛИМАТЕКС Варна отделя за клиентите си и подхожда индивидуално за удовлетворяване желанията на всеки от тях. В доста случаи границата между неподходящата и подходящата климатична инсталация е много малка и затова е по-добре да се обърнете към професионалисти в областта.

Така вие ще получите един по-качествен краен ефект и ще постигнете оптимални резултати от вашата покупка. След като се направят нужните изчисления и се знаят целевите параметри на нужната ни климатична инсталация, остава да изберем марката и модела, който да покрие тези параметри.

Из богатия асортимент на предлаганите от КЛИМАТЕКС Варна модели и марки климатични инсталации вие можете да намерите подходящият за вас продукт. Това, задно с опита и професионализма на нашите кадри значат гарантиран пълно удовлетворяване на потребителя и много полезна помощ при избора, монтажа и поддръжката на вашата климатична инсталация.

бутони за споделяне

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *