Козметика за лице и тяло от Jean d’Arcel cosmetique

Лятото е сезона, който всеки човек очаква с нетърпение, за да вземе отпуската си и да отиде на почивка с близки и приятели. Много от нас през този период от годината предпочитат да разпускат край морето или край басейна, а други намират спасение от летните жеги високо в планината.

Общото между тези места е вредното въздействие на силното слънце върху кожата на хората. Препоръчително е когато смятаме да прекараме по-дълго време изложени на слънце да използваме предпазни средства. Слънцето е полезно за хората, но в умерени количества, защото както с всяко друго нещо щом се предозира става опасно. По същия начин стоят нещата и със слънцето.

Слънчевите лъчи са полезни за организма на хората, но също така ако се прекали с тях са много опасни. Водят до слънчеви изгаряния, състаряване на кожата, възможност от поява на повече бенки и лунички по-цялото тяло. Най-добрата защита срещу слънчевата радиация, която можем да получим ако използваме професионална козметика, специално произведена със слънцезащитен защитен фактор.

Трябва да знаем също, че колкото по-голям е предпазния фактор, толкова по-голяма е защитата получава кожата на лицето и тялото. Специалната серия кремове на Jean d'Arcel cosmetique са произведени единствено с цел да предпазват кожата от неблагоприятното влияние на слънцето през лятото. В серията ще намерите кремове с UVA и UVB филтър, които отговаря на определен фактор предназначени за хора с различна пигментация на кожата от светла до по-тъмна.

За да сте сигурни, че получавате най-добрата грижа за цялото тяло, доверете се на продуктите на Jean d'Arcel cosmetique. Компанията е не само европейски, но световен доказан лидер в производството и дистрибуцията на професионална козметика за лице и тяло.

В богатия каталог на компанията ще намерите още много висококачествени продукти като: ексфолианти, пилинги, почистващи маски, масажни продукти, кремове за различен тип кожа и още много други. Работещите професионалисти в различни СПА центрове, козметични и терапевтични салони, предпочитат да работят с утвърдени и качествени продукти, които да съответстват на професионалните услугите, които те предлагат.

сподели ме

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *