Стягаща и хидратираща козметика за тяло

Всяка жена мечтае за красиво и стегнато тяло с хидратирана и гладка като коприна кожа. За да се погрижите кожата ви да бъде стегната, хидратирана и гладка е добре да използвате козметика за тяло с висок клас, като по този начин ще сте сигурни в отличните й качества.

Линията за тяло с таласо елементи е с уникална грижа за кожата на цялото тяло. Съставките, които се съдържат в тази линия са кофеин, екстракт от водорасли от морски и сладководни водоеми, които придават неповторима еластичност на кожата. Комбинацията между още няколко специфични съставки запазват наличната влага в кожата и предпазват от загубата на нова. Нежните аромати, които са използвани в тази линия правят използването им още по-приятно.

Например стягащият лосион за тяло притежава интензивна формула, която стяга кожата на тялото и подобрява еластичността й, най-вече в проблемните зони в които има стрии. Активните му съставки навлизат на дълбоко в кожата при втриване с масажни движения, които увеличават циркулацията на кръвта. Основните съставки, които са използвани за направата на този стягащ лосион са няколко:

  • Скуаланът притежава много важен ефект върху кожата като я изглажда, а също така той е активен разтворител за липидо-разтворими активни вещества.
  • Маслото от шеа има ефект предпазващ кожата от дехидратация, попива добре, а има също омекотяващ и лечебен ефект. Маслото от шеа има естествен слънцезащитен фактор, които създава тънък предпазващ слой върху кожата.
  • Олиото от авокадо много добре се приема от кожата. Без проблемно се разнася и попива в нея. Също така има много добър хидратиращ и изглаждащ ефект върху кожата.
  • Слънчогледово масло подхранва кожата, като й придава еластичност.
  • Маслото от розмарин има силен антисептичен ефект и е изключителен антиоксидант.
  • Хлорела Вулгариа е с висока концентрация на витамини, минерали и антиоксиданти. Също така и предотвратява загубата на витамини. Прави кожата еластична, засилва производството на колаген и я предпазва от слънчевата радиация.

Козметичните продукти от тази линия са произведени от специалисти дерматолози, които имат за цел да помогнат на хората с проблемна кожа. Третирането на кожата ви с професионална козметика Thalosso Body, ще ви накара да се чувствате комфортно в кожата си.

сподели бутон

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *