Как да прилагате козметиката за лице и гримовете като професионалисти?

Всяка жена тайно си мечта да изглежда като кино звездите. Да има същия красив грим, безупречно гладка кожа, изискани тоалети, увереност и сексапил.

Днес тези мечти могат да се превърнат в реалност, стига да знаете как да боравите с различните видове професионална козметика за лице. Използването на правилните техники и серията декоративна козметика за лице Make up на Jean d'Arcel ще ви помогне да бъдете също толкова красиви и уверени в себе си като вашите идоли.

Козметика за лице

Трябва да знаете, че зад съвършения вид на звездите стоят професионални гримьори и стилисти, които дават всичко от себе си, за да бъде външния вид на клиентите им безупречен. Ето й няколко съвета, как да използвате и прилагате професионална козметика за лице и различните видове гримове като професионалисти.

Фон дьо тен

Ключът към дълготрайния и красив грим се крие в употребата на подходящия фон дьо тен. Изберете подходящ за вашата кожа фон дьо тен и кажете край на несъвършенства.

Коректор

Можете да изберете да използвате коректор преди или след фон дьо тена. Ако искате да скриете кожните несъвършенства като възрастови петна, лунички, тъмни кръгове или пъпки, можете да ползвате коректора преди фон дьо тена. Коректорът трябва да бъде един нюанс по-лек или като тена на кожата ви.

Грим за очи

Започнете със сенки за очи като можете да използвате един или повече цветове, за да се създаде опушен вид на очите. Движейки се по дължината над миглите се нанася очната линия. В зависимост от вашите предпочитания на пазара се предлагат различни цветове, но най-често използваният си остава черния. Накрая, за да завършите грима си нанесете спиралата. Тя разделя и удължава миглите, а това добавя допълнителен чар на очите, без да използвате ярки цветове или много усилия.

Руж

Ружът се прилага на ябълките на бузите. Той често потъмнява в зависимост от температурата на тялото, така че не прекалявайте с употребата на тази козметика за лице. Потопете четката в ружа и след това нанесете на бузите си над или под ябълките, като движението трябва да е към косата.

След като сте усвоили основите на прилагането на грим, ще ви бъде по-удобно да експериментирате с нови продукти, методи на приложение и стилове на грим. Наслаждавайте се на начина, по който грима повишава настроението ви.

бутон за споделяне

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *