Козметиката в живота ни

Често ни се иска кожата ни да има цвят на карамел, грима ни да е с диамантен блясък, косата грееща, сякаш слънцето се отразява в нея...но не винаги сме сигурни, че бихме постигнали желания ефект.

Каква козметика е нужна за тялото ни, че да се почувстваме неотразима? Ето и нашите съвети:

Магнетизъм в погледа – дори перлените сенки могат да се нанесат през деня, ако са в умерени количества. Благодарение на силно отразяващите частици те придават магнетичен блясък на погледа ни а подходящата очна линия два завършека на пленителния поглед.

Устните в чувство – с нововъведенията в днешната козметика гланцове и червила, ефекта за сочни и съблазнителни устни е гарантиран. Новите технологии са включили в състава им частици люти чушки, които създават леко щипещо усещане, което ги прави подпухнали, а гланца създава засиления блясък и подсилва цвета им.

Усмивка за милиони – няма нищо по-приятно от кристално чисти, бели зъби. Когато страдаме от проблеми със зъбите разбира се е нужно да се обърнем към стоматолог, но когато нещата опират до чисто визуална гледна точка, то е добре да се доверим на почистващата паста за зъби и то с избелващ ефект.

Коса мечта – в днешно време, в името на красивата прическа, рядко се замисляме на какво подлагаме косите си в името на прическата. Не е сешоар, преса, ролки, лакове, тежка козметика, като бои и така на татък, които така вредят на тънкия, нежен косъм. Желателно е да избираме прецизно шампоана и балсама си, както и маската за коса. Поне те трябва да стимулират това, на което ежедневно подлагаме косите си. Не е лошо да наблегнем и на допълнителни витамини и минерали.

Прелестно деколте – за да е идеално, то на помощ идват – пудрата, лосионът, млякото за тяло. Пудрата се нанася внимателно с помощта на четка. За лосиона или млякото няма претенции и правила, важното е да хидратира кожата.

Блестящи пръсти на краката и ръцете – ефекта им ще е неописуем, ако нанесем лак за нокти в ярък цвят, дори той да е по-дискретен нюанс, трябва да помним, кое го прави неотразим, а това е гланца.

социално споделяне

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *