Коса за удължаване

Дълго време размишлявате и се чудите каква коса за удължаване да закупите. Имате желание да закупите коса за удължаване, но не знаете как да направите правилния избор. В следващите няколко реда ще ви запознаем с някой от характеристиките на косите за удължаване.

1. Естествена или синтетична
Първия въпрос, който трябва да разрешите при избора на коса за удължаване, е да изберете вида на косата. Образно можем да разделим косата за удължаване на естествена и синтетична. Синтетичната коса за удължаване е по-евтиния вариант за удължаване. Подходяща е за временно удължаване на косата или добавяне на кичури с нов нюанс. Сравнена с естествените еквивалените стои доста по-неестествено и може да се отличава от вашата собствена.

Естествената коса за удължаване е изградена от сто процента естествена коса, пришита към дълга лента, наричана треса. Ефекта, който този вид коса постига е значително по-естествен в сравнение със синтетичната. Естествената коса подлежи на всякакъв вид третиране, което би било подходящо и за вашата собствена коса.

2. Начини на поставяне
В днешно време съществуват редица методологии за прикрепяне на косата за удължаване. Сред най-често срещаните са чрез студен или топъл синтез, чрез силиконови лентички, чрез капси, чрез съшиване и чрез клипс щипки. В течение на времето, клипс щипките са се обособили, като най-практичния, лесен и безопасен начин за прикрепяне.

Те представляват малки шнолообразни фибички, които се пришиват по дължината на тресата и служат като фиксатори. Чрез едно простичко движение, вие можете да поставите или махнете косата за удължаване за броени секунди, само с едно щракване на клипса.

3. Третиране и поддръжка
В голяма степен грижите, които ще ви се наложи да полагате за косата за удължаване, се препокриват с тези, които полагате за собствената си коса. Нужно е единтвено да я разресвате след всяко ползване, да я измивате не по-често от вашата собствена и да я обогатявате по начин сходен с този, който използвате за вашата коса. Можете да използвате същите кристали, маски и балсами, които ползвате и в ежедневието си.

бутон за социални мрежи

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *