Естествена коса

Днес някогашната тайна на звездите, естествена коса за удължаване се е превърнала в моден аксесоар и е тук за да ви донесе дължина, обем и цвета който винаги сте искали, само за броени минути.
Какво представлява косата за удължаване?

Естествената коса за удължаване представлява кичури естествена човешка коса, прикачени към треса, за поставяне към естествената коса на човек. Различават се два основни типа коса за удължаване - синтетична и естествена коса.

Какви са методите за прикрепяне?

В света на естествената коса се срещат някой основно метода и начина за прикрепяне на естествената коса. Най-разпространените сред тях са - клипс щипките, топлия и студения синтез, прикрепянето чрез капси и силиконовите ленти.

Термалната апликация е сравнително широко използван метод за прикрепяне на естествена коса. В основата му е термалното прикрепяне на естествената коса към вашата коса. За съжаление метода е доста скъп. Съществува и опасност при повдигане на косата да си личат и самите захващания.

Наблюденията на специалисти през годините определят методите използващи капси и силиконови ленти, като не особено безопасни. При използването им съществува реална опасност от увреждане на собствения косъм.

Естествена коса с клипс щипки

Естествената коса с клипс щипки за удължаване е безспорно едно от най-практичните и безопасни решения за удължаване на коса. Тяхната форма и дизайн позволява многократната им употреба. Клипсовете представляват малки фибо-подобни щипчици, изработени от еластичен материал, които с едно щракване фиксират или отделят естествената коса от натуралния косъм.

Основното предимство на естествената коса с клипс щипки е факта, че този метод за удължаване не ви коства допълнителни ресурси за поддръжка. Не е нужно всеки път когато решите да поставите или смъкнете естествената коса да посещавате стилист и да заплащате допълнително и за неговите услуги. Това преимущество превръща естествената коса за удължаване и в много практично решение, тъй като вие можете да променяте визията си според желанието си.

За това не се колебаете, а вземете естествена коса още днес.

сподели ме

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *