Почивка в Турция

Защо да предпочетем почивка в Турция ?

Може да открием много различия и прилики между нашето Черноморие и турските курорти, но някои основни разлики наклоняват сериозно везната в полза на Турция. В Турция клиентът винаги е прав, И това не подлежи на съмнение. В България често клиентът е пренебрегван. В Турция базата All inclusive в хотелския комплекс, наистина означава всичко включено, както в хотел 3* , така и в хотел 5*. Разнообразието на курорти и хотели е огромно, винаги можете да намерите нещо, което да не изисква компромис от ваша страна и да отговаря на всичките ви изисквания. Цените варират от много ниски до високи, ранните записвания позволяват да уредите семейната почивка от рано и на съвсем ниска цена.

Обслужването в хотелите е на високо ниво, всеки комплекс се старае да печели повече клиенти, с цел да се върнат отново следващата година. Анимацията е задължителна част от изкарването ви там, групови спортни занимания от рано сутрин, през турнири по плажен волейбол и тенис, до театрални представления вечер. А ако искате да се излежавате по цял ден на плажа или басейна, също можете да го направите без никой да ви притеснява, а разхладителните коктейли от барчето наблизо да освежат деня ви.

Курортите в Турция са няколко.

Кушадасъ е предпочитана дестинация от много българи, поради голямото разнообразие на хотели и близостта на курорта до страната ни. При нас ще откриете над 30 хотелски предложения за почивка в Кушадасъ, можете да изберете дали да пътувате с автобус, самолет или собствен транспорт. На място ще имате възможност да се възползвате по желание и срещу допълнително заплащане от допълнителните екскурзии. Разходка до Памуккале, приключение с яхта, посещение на аква парк, древният Ефес и мястото, на което Дева Мария прекарва последните си години живот, или традиционна турска вечер.

Айвалък е друг широко разпространен избор за помчивка сред българските туристи. Само на 700 км от София, разположено на брега на Егейско море и предлагащ различни хотели за различните вкусове. Тук отново можете да изберете някоя от нашите допълнителни екскурзии. Имате избор за посещение на остров Джунда, разходка в антична Бергама или целодневна екскурзия до остров Лесбос. Нека ви помогнем да изберете най.доброто за вашата семейна почивка!

spodelime

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *