На почивка в Пампорово

Ако искате да посетите най-модерният и елегантен зимен курорт в България изберете Пампорово. С реномираните си хотели Пампорово е притегателен център за стотици туристи, особено през зимата когато условията за ски са изключително благоприятни. Мекият климат, близостта на комплекса със Смолян и Чепеларе, както и разнообразието от възможности за забавление, ще накарат мнозина да си устроят една наистина пълноценна ваканция особено през празниците.

Възможностите за отдих тук са много - сноуборд, ски разходки с шейни, а през лятото можете да участвате в разнообразни туристически турове в опознаване на природата или кратки екскурзии до връх Снежанка или да пренощувате в хотел Рожен. Отворен за почитателите на ските от началото на декември до края на април, курортът предоставя възможност да се радвате дълго време на зимните спортове, които обичате.

Алпийски ски, отлично почистени писти за дълго бягане, както и съвременни лифтове, които да ви отведат до желаната дестинация - решите ли да се останете в курорта няма да съжалявате. Модерни хотели като Форест Нук с отлично обучен персонал ще ви организират подходящо посрещане и ще се погрижат за приятното ви прекарване по време на почивката ви.

Освен модерно обзаведени стаи с всички удобства голям част от тях предлагат и разнообразие от тонизиращи или отпускащи спа-услуги, които да ви помогнат да се отпуснете и отпочинете. За тези, които искат да научат нещо повече за историята на района, се организират различни излети и екскурзии с висококвалифицирани и информирани екскурзоводи до най-интересните места и исторически паметници, които си заслужава да посетите.

А ако искате просто да си отдъхнете далеч от всички и всичко - какво по-хубаво да се скриете далеч в планината в някоя от уютните горски хижи. Независимо дали става въпрос за ваканция с приятели, романтична почивка или просто за няколко дни уединение, Пампорово разполага с всички условия за организирането и изживяването на желаната почивка.

социални бутони