Почивки и екскурзии в чужбина

Защо да изберем почивка в Интернет и какво предимство ни дава резервацията през туроператор?

Разбира се всеки може да организира сам своята почивка. Да хване багажа и да замине по черноморието или в чужбина и сам да търси хотел и забавления. Това има своята романтика, но крие и рискове, които могат да Ви развалят настроението през 10-тината дни определени за почивка през цялата година. От друга страна стои и мнението че резервирайки през туроператор, Вие заплащате повече.

почивка в Хаваи

Снимка от почивка на наши клиенти в Хаваи

Дали това е така наистина? Защо да изберем туроператор в интернет?

Все по-популярно става резервирането на хотел, екскурзия или почивка през Интернет. Повечето туроператори имат сайтове пълни с оферти и предложения за почивки и екскурзии. Там може да намерите по различни критерии изгодната за Вас почивка и да я резервирате.  Всяка една оферта за почивка е представена с описание и много снимки на мястото и хотела.

Противно на всеобщото мнение за по-високи цени, това не е така. Туроператорите осигуряват специални цени, които са по-ниски от цената на рецепция, защото имат дългосрочни договори с хотелите. Отделно от това имат и достъп до наличните в момента свободни стаи и могат да ви дадат точна информация.

Когато много оферти за почивка са на едно място - Вие може да направите сравнение и да изберете Вашата. Когато харесате екскурзия или хотел - можете директно да направите резервация.  Всеки един пакет за почивка е с възможност за избор между различни хотели, в които да бъдете настанени.  Към всяка почивка се предлагат и допълнителни екскурзии на място.

Представяме Ви един портал за почивки и екскурзии в чужбина - excursion.bg. В него може да намерите актуални оферти за екскурзии и почивки на привлекателни цени, може да резервирате Вашата почивка и да разчитате на коретност и добро обслужване. Предлагат се екскурзии в съседните ни страни - с автобус до Турция, Гърция, Македония.

Екскурзии до популярни дестинации като Египет, Тунис, Италия, Франция. Почивки в екзотичните Бразилия, Непал, Куба и Сингапур. Ски почивки в западна Европа - Швейцария, Австрия. Както и вънуващи круизи с луксозни кораби в Средиземно море, Северна Европа, Северна и Южна Америка, Карибите. За вашето бизнес пътуване може да закупите самолетни билети на изгодни цени.

социално споделяне

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *