Почивки и екскурзии – туристическа агенция

Vistalis.bg е създаден воден от идеята да улесни потребителя в избора му на подходящия за него туристически продукт (туристическа агенция) и да гарантира за качеството му. Ние предлагаме и предоставяме информация за различни видове екскурзии и почивки в страната и чужбина. Стараем се да даваме информация за най-интересните в момента региони и дестинации.

В България се откриват хотели, туристически фирми, заведения, увеселителни атракциони, които заливат потребителите и клиентите с най-разнообразни предложения за почивки, екскурзии развлечения, пътувания в страната и чужбина. Как при такова многообразие клиента да избере най-коректния партньор и най-подходящите за своята почивка, пътуване, посещение на заведение и т.н. предложения?

Екскурзии и почивки

Екскурзии и почивки от туристическа агенция Vistalis

Точно за това ние се заехме с нелеката задача да издаваме безплатна туристическа брошура и да поддържаме туристическия портал в Интернет Vistalis.bg.

Нашата цел е публикуваната в брошурата на Vistalis.bg информация да е максимално точна и детайлизирана и да се явява като гайд на потребителя за неговото улеснение при избирането на туристически услуги, заведения, почивки, екскурзии и т.н. Ние си даваме ясна сметка, че носим отговорност за публикуваните материали!

Затова всеки един туристически продукт, заведение и т.н. е лично проверен от нас, което пък от своя страна гарантира, че хотелите, туристическите фирми, заведенията, които сме публикували, реално отговарят на изложената информация. Брошурата се разпространява безплатно, което я прави достъпна за максимален брой клиенти.

Продуктите които ние предлагаме чрез сайта на Vistalis.bg са гарантирани, тъй като всеки един от тях е проучен и лично сме заснели обектите и предлаганите продукти. Портала се обновява постоянно, което гарантира неговата актуалност. Чрез създадената от нас търсачка вие може така да систематизирате информацията, че да получите само предложенията, които Ви интересуват, а също така да направите запитване за повече информация или on line резервация.

Нашето мото е: Ползвайки Vistalis.bg Вие сте застрахован от неприятни изненади.

Доверете ни се, ние няма да ви подведем.

бутони към социални мрежи

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *