Почивки и екскурзии – туристическа агенция

Vistalis.bg е създаден воден от идеята да улесни потребителя в избора му на подходящия за него туристически продукт (туристическа агенция) и да гарантира за качеството му. Ние предлагаме и предоставяме информация за различни видове екскурзии и почивки в страната и чужбина. Стараем се да даваме информация за най-интересните в момента региони и дестинации.

В България се откриват хотели, туристически фирми, заведения, увеселителни атракциони, които заливат потребителите и клиентите с най-разнообразни предложения за почивки, екскурзии развлечения, пътувания в страната и чужбина. Как при такова многообразие клиента да избере най-коректния партньор и най-подходящите за своята почивка, пътуване, посещение на заведение и т.н. предложения?

Екскурзии и почивки

Екскурзии и почивки от туристическа агенция Vistalis

Точно за това ние се заехме с нелеката задача да издаваме безплатна туристическа брошура и да поддържаме туристическия портал в Интернет Vistalis.bg.

Нашата цел е публикуваната в брошурата на Vistalis.bg информация да е максимално точна и детайлизирана и да се явява като гайд на потребителя за неговото улеснение при избирането на туристически услуги, заведения, почивки, екскурзии и т.н. Ние си даваме ясна сметка, че носим отговорност за публикуваните материали!

Затова всеки един туристически продукт, заведение и т.н. е лично проверен от нас, което пък от своя страна гарантира, че хотелите, туристическите фирми, заведенията, които сме публикували, реално отговарят на изложената информация. Брошурата се разпространява безплатно, което я прави достъпна за максимален брой клиенти.

Продуктите които ние предлагаме чрез сайта на Vistalis.bg са гарантирани, тъй като всеки един от тях е проучен и лично сме заснели обектите и предлаганите продукти. Портала се обновява постоянно, което гарантира неговата актуалност. Чрез създадената от нас търсачка вие може така да систематизирате информацията, че да получите само предложенията, които Ви интересуват, а също така да направите запитване за повече информация или on line резервация.

Нашето мото е: Ползвайки Vistalis.bg Вие сте застрахован от неприятни изненади.

Доверете ни се, ние няма да ви подведем.

споделяне в социални мрежи

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *