Пакети за SEO оптимизация за търсачки

SEO Bulgaria има удоволствието да ви предложи следните SEO оферти, за да популяризира Вашата дейност и да позиционира сайта Ви в българските и международни търсачки. Имате възможност да се възползвате от всяка една SEO оферта поотделно или да изберете комплексно решение. За повече информация вижте какво включва стандартната SEO поддръжка.

Доверявайки се на втория вариант, Вие ще получите максимума от ефекта на SEO оптимизация на сайта ви. От следващите редове можете да разберете какво се включва в различните SEO пакети, които можем да ви предложим. Постарали сме се да сме максимално изчерпателни.

SEO

SEO кампанията е отговорна задача, затова наемайте професионалисти

Пълна оптимизация на сайтове - SEO

1. Първичен анализ на текущото състояние на сайта ви - това ще ни е нужно, за да можем да структурираме и определим необходимите SEO действия, които трябва да предприемем, за SEO оптимизация на сайта ви и в последствие за регистрация в търсачки.

2. Определяне на ключовите думи - тази информация е необходима на търсачките да ви намират.

3. Оптимизиране на кода - ще проведем пълна SEO оптимизация на сайта ви.

Този процес включва в себе си:
- създаване и/или редактиране на текущи тагове на сайта - ще бъдат създадени всички необходими тагове и метатагове, за да може да се ориентират най-правилно ботовете на търсачките.
- оптимизиране на текстовата част на всяка една от страниците Ви, за да може да се засили ефекта от избраните ключови думи

4. Създаване на допълнителни файлове - за да може търсачките да се "ровят" и ориентират по-добре във сайта Ви, е необходимо да се създадат няколко допълнителни файла.

5. Регистрация в български търсачки - ще добавим сайта Ви във всички български търсачки и портали. Колкото повече връзки сочат към вашият сайт, толкова по-нагоре в класацията ще е.

6. Добавяне в международни търсачки - ще регистрираме сайта Ви в многобройните чужди търсещи машини и портали.

7. Регистрация в директории - ще ви добавим в световни директории и директории свързани с тематиката на сайта ви, за да засилим ефекта от SEO оптимизацията.

8. Създаване и структуриране на линка на вашият сайт, който ще се използва за Link exchange и Link building кампанията.

9. Ръчна регистрация в над 120 български търсачки и директории.

10. Ръчно добавяне в над 1000 международни търсачки и директории.

11. Ръчна регистрация в над 100 свързани с тематиката на сайта Ви директории.

12. Изготвяне на професионален доклад за регистрацията във всички търсачки, търсещи машини и директории, в които ще регистрираме сайта ви. Тук получавате електронна поща от вида ime@seo-bulgaria.com, където можете да следите в които търсачки сме регистрирали сайта. Това го правим, защото по-голяма част от търсещите машини изискват потвърждаване при добавяне в листата им.

Анализ на текущи сайтове

Възползвайки се от анализа на сайта си, Вие ще имате възможност да се запознаете с моментното му състояние, да видите каква SEO оптимизация трябва да се проведе и каква ще е най-подходящата за Вас SEO стратегия. Анализа на ключовите думи, таговете, метаговете и кода, ще Ви подскаже на какво трябва да наблегнете, ако сте решили сами да провеждате SEO оптимизация на страницата си.

За тези, които сами ще си правят SEO-то, полезна информация по темата могат да черпят от този SEO блог. Пожелаваме им успех и отново напомняме, че при SEO на големи и сериозни сайтове е добре да се доверявате на доказали се SEO специалисти.

Екипът на Cloxy

share button

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *