Лесно и неангажиращо пазаруване на дрехи

Вманиачването ми (както и на всички жени) по пазаруването, ме "накара" да пазарувам по този не традиционен за нашите географски ширини начин, а именно онлайн. Преди три години започнах да пазарувам по Интернет и най-накрая реших да създам мой собствен посреднически сайт за пазаруване online www.drehite.com.

Писна ми от тесните пробни в магазините. Писна ми от неприятни продавачки, които непрестанни "пробутват" дрехи, обувки, аксесоари. Писна ми да пробвам и да се оглеждам в кривите им огледала. Писна ми да се съобразявам с работното време на магазините със задръстванията в София и най-вече ми писна от еднообразието на стоки, от липсата на наистина нови колекции.

Писна ми и от цените в така наречените бутици, в които има 400% надценка. Писна ми някой да има като моите дрехи. Затова естествено трябваше да постъпя рационално, а не като всички жени ирационално. Взех едно решение за себе си, че освен храната, която е жизненоважна, няма да купувам повече нищо.

Започнах да си поръчвам дрехи от познати, които ходят в чужбина. Не беше лесно, но поне имах уникални неща. После реших директно да купувам по Интернет. Лесно, просто, достъпно и неангажиращо. Шопинг терапията никога не е била толкова лесна. По цяла нощ започнах да "вися" в Интернет и да купувам. Това се превърна в новата ми мания. Във всяка свободна минута аз пазарувах. Докато свалям филм, докато си преглеждам електронната поща, докато говоря по телефона, винаги, денонощно.

Не ми писна. Тогава реших да създам www.drehite.com. Така манията ми се превърна в работа. Сега сайта предлага на всички това, от което имат нужда. А именно повече свободно време и същевременно всички нови и модерни дрехи, аксесоари и обувки, както за мъже, така и за жени.

Избирате от официалните сайтове на фирмите, или от избрани от мен сайтове по всяко време на денонощието, плащате и получавате всичко в дома си. Време е за летни поръчки и повече свободно време с www.drehite.com.

spodelime.com

Едно мнение по „Лесно и неангажиращо пазаруване на дрехи

  1. Еми браво, най-после някой да се сети. И на мен ми писна от продавачки, простаци и надценки. И на всичко отгоре те гледат лошо по улиците с многото торби… а така по интернет може да се сдобие човек с доста интересни и сравнително евтини неща.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *