Къде е най-лесно да се запознаеш с момиче

Най-простичко e да се запознаваме в места, където жените нямат точни установки. Иначе казано, най-добре това се получава там, където те са спокойни, разполагат със свободно време и не знаят с какво приятно да го запълнят. Трябва да приложим съвсем минимални усилия, за да се досетите що за места са това. А пък ако не се получава - какво да се прави, развивайте си асоциативното мислене! Вижте и в блога ни за свалячи.

Парк за съблазняване

Паркът е едно добро място за съблазняване на жени

Разбира се, това са местата за масов отдих! Къде още хората се намират в полу-спокойно състояние, къде още те обикновено имат свободно време, къде още за хората е характерно отлично настроение? Това са паркове, плажове, концерти, танци, спортни площадки, места за масови разходки и така нататък. Ще станат и красиви улички, забележителни места във вашия град - там често се срещат и компании момичета и самотни романтични натури.

Местата трябва да отговарят на следните изисквания:

- там момичетата са спокойни
- да имат сума ти свободно време, което е необходимо да го заемат с нещо
- те нямат никакви изкуствени установки от сорта: "след час трябва да ходя на работа или в училище"
- наблюдава се тяхното (на момичетата) благодушно състояние

Защо? Защото на всички тези места, хората отиват просто с цел да си отдъхнат и добре да си прекарат времето. В тези места настроението на хората, обикновено е отлично. Там и поводите за разговор са много повече.

А аз все още не съм споменал, че отлични места за запознанство са местата за хранене. Защо? Защото всеки човек, след като се нахрани, се намира в много по-благодушно състояние, отколкото преди това - просто по определение.

Еми, давайте да използваме това и ето защо са перспективни всякакви McDonalds, закусвални, бистра, евтини кафенца под открито небе, места, където продават сладолед и всякакви вкусотии. И така нататък. Отлично място са и всевъзможните МОЛ-ове и клубове по интереси.

Стават също и:

- курсове по психология (и за взаимоотношенията между хората ще научиш повече и с момичета е пълно там)
- курсове по танци (да се научиш да танцуваш е готино по отношение на това да привлечеш вниманието на дамите; при това на такива курсове има вечен недостиг именно на партньори; а пък и отчети това, че танцът по своята същност е обществено допустим публичен аналог на половия акт)
- курсове по йога и масаж, и така нататък (предполагат се телесни упражнения в това число и по двойки - мъже-жени)
- курсове по "Тантра" (провеждат се на въздух, броя на мъжете и на жените е еднакво, характерни са упражнения с ярко изразена сексуална насоченост)
- курсове по чужди езици (съвместяваме полезното с приятното, тъй като и там има много момичета)
- курсове по самоусъвършенстване и саморазвитие
- кръжоци по китара

Впрочем, всичко горепосочено е повече от достатъчно. Широко поле за изява! Просто животът няма да стигне да използваме прийомите на "напречното сечение" и "бързото сканиране". Тъй като местата (и момичетата) са много, а ти си един.

споделяне във facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *