Недвижими имоти

Във всяка страна има няколко хиляди души, които никога през
живота си няма да кажат "работното ми време изтече".

Има няколко хиляди души, които са на работа, докато правят крос рано сутринта. На работа са, докато обядват. Докато пишат писма. Докато ходят по улиците. Работното им време не е приключило, когато се прибират вечерта при семейството. Не е приключило, когато децата си лягат, а те преглеждат документи под лампата на бюрото. Нито дори когато стават за утринния крос.

Никой не може да замени тези хора за семейството им или в служебните задължения. Ние просто им даваме достоен дом и офис и напълно поемаме грижата за сигурността, дискретността и удобствата на ежедневието. Малък жест към хората, без които обществото не може. И към техните семейства.

Недвижими имоти

Недвижими имоти за теб и твоето семейство

Недвижими имоти - услуги:

Управление на недвижимата собственост:

Отдаване под наем на имоти, собственост на Агенцията;
Посредничество при наемане и продажба на луксозни имоти;
Управление и стопанисване на недвижима собственост по възлагане на собственици; Консултации по въпроси, свързани с недвижими имоти;

Отдих, възстановяване, ваканционни услуги:

Дипломатически клуб "Бояна" е комплекс за спорт, релаксация и активен отдих, разположен в подножието на Витоша само на 11 километра от София. Изключително ваканционно преживяване в семейна вила в Боровец.

Поддръжка на имотите:

1. Проектиране, вътрешен дизайн и интериорни решения:

Изготвяне на проекти за вътрешни преустройства по всички части на проекта на база утвърдено задание. Проекти за обзавеждане на резиденции, апартаменти, офиси и др. Проекти за интериорни решения на сгради, отделни помещения и др. Подбор на материали, цветови решения. Проекти за екстериорни решения.
Упражняване на авторски надзор на горните дейности. Съгласуване на вложените материали и мебели.

2. Възлагане на изпълнение, финансов и технически контрол по изпълнението;

Осигуряване на охрана и свободен достъп на автомобили, както и повикването им при провеждане на приеми и коктейли.

Специалистите от отдел "Маркетинг и спомагателни услуги" оказват съдействие при организирането на приеми и коктейли. Услугата включва координация по осигуряването на охрана, свободен достъп и система за повикване на автомобилите на гостите.

Съдействие при осигуряване на гориво за битови нужди:

Агенция "Дипломатически имоти в страната" осигурява доставяне на качествено гориво, необходимо за локално отопление на Вашия имот. При заявка в срок от 24 часа доставя необходимото количество дизелово гориво до посочен адрес.

За повече информация и връзка с нас: imot.biz

бутони за социални мрежи

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *