Има ли хляб в сайтовете за недвижими имоти?

През последните няколко години се наблюдава нещо интересно. Бум на сайтове за покупка-продажба на имоти в България. Всеки втори “бизнесмен” чул че в имотите имало много пари какво прави - сайт за имоти. Да ама не. Наистина, нишата е много добра, но се получава пренасищане на пазара.

Купуването на имоти в България беше доста популярно главно сред англичаните. Но в момента, тъй като страната им е в икономическа криза интереса замря. А пазара е все така пренаситен с никому ненужни сайтове за имоти.

Не отричам, че има качествени сайтове. Това безспорно е факт. Факт е и, че е пълно с някакви си мижитурни сайтове, които просто като ги видиш и те е срам да кажеш, че се занимаваш с онлайн бизнес.

За това съвета ми е един. Ако сте решили да се занимавате с онлайн бизнес. Ако сте решили да се занимавате с покупка-продажба на имоти онлайн и сте решили да направите такъв сайт. Моля ви, наистина ви моля, проучете добре нишата. Подгответе добре всичко. Направете си добър бизнес план, наемете добър екип и чак тогава се заемете да правите нещо.

Тези правила важат за всички бизнес сфери, но просто наистина ми писна всеки втори сайт да бъде на тема Bulgarian Properties.

социални бутони

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *