Юбилей на Директория за статии – Statiite.com

Здравейте,

Първата Българска Директория за статии - Statiite.com навърши 5 месеца от своето съществуване. Благодарение на Вас - нашите потребители, можем да се похвалим с близо 250 публикувани статии в различни категории, както и значителен брой посетители ежедневно.

Радваме се, че и Вие сте част от тези потребители и сте дали своя принос в развитието на тази услуга и искаме да Ви благодарим за това.

Надяваме се и за напред да участвате активно.

Ако се чудите за какво става въпрос, или не се сещате, не затаваряйте мейла, а просто посетете сайта и ще ви стане ясно: http://www.statiite.com или разгледайте

С какво може да Ви бъде полезна нашата Артикъл директория

Добавихме и още една услуга, която може да ви бъде интересна - Бизнес Директория - тя ви дава възможност да публикувате информация за вас, вашата фирма или вашия сайт, като така вие можете да достигнете до нови потребители, нови клиенти, нови партньори. Освен това, URL линк-а към вашата страница е Реален, което спомага за по-доброто позициониране на сайта ви в Гугъл.

Не забравяйте, че всички наши услуги са съвсем безплатни и не отнемат време, а ползата може да бъде много голяма, затова публикувайте материал и Вие, още днес.

социални мрежи

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *