Весели празници от Statiite.com

Здравейте приятели,

С настъпването на 2010 год. искаме да ви пожелаем много здраве и много успехи в Уеб пространството, което споделяме заедно с всичко вас.

През 2009-та година сайта за Статии - http://statiite.com се роди като едно малко проектче, в което вие да публикувате статии и извървя дълъг път на развитие благодарение на всички вас. В края на 2009-та можем да се похвалим с над 550, публикувани от различни автори статии, и над 600 регистрирани потребители. Това само по себе си означава че вървим напред, а надяваме се с нас да вървите напред и вие и вашия бизнес в Уеб.

Имаме и една молба към всички, които имат собствени сайтове и/или блогове: Да добавите връзка към http://statiite.com във вашия Blogroll или друга секция, в която добавяте връзки към други сайтове. Защо да го правите? По този начин ще повишим рейтинга на Директорията за статии в Гугъл и така ще се повиши и значението на връзките, които придобивате при писане и публикуване на вашите статии. Печелим всички. Ако нямате такава възможност - няма да ви се разсърдим.

Представяме ви и новия ни проект

Сайт за Въпроси и отговори на български език - AnswersBg.com.
Той ще стартира през първите дни на 2010 год. но вече е готов за първоначално тестване. Идеята на сайта е да събере на едно място хора, знаещи и можещи, които искат да споделят своите знания и хора, които искат да научат нещо ново и полезно и търсят решения на най-различни проблеми. Ако посетите сайта и се регистрирате ще видите, че категориите са най-разнообразни, а това означава, че всеки може да потърси информация, която го интересува лично.

Всички потребители събират точки, когато задават въпроси или отговарят на такива, както и при много други дейности вътре в сайта, като най-активните получават различни степени. Предвидили сме и награди за най-активните през 2010 год.

Заповядайте и разгледайте, чувствайте се като у дома си и не ни жалете, ако нещо не ви харесва.

Прегледайте и Блога на сайта - там ще споделяме информация от кухнята на проекта, както и ще се допитваме до потребителите за евентуални подобрения на възможностите на сайта.

социални мрежи

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *