Видеозаснемане – сватбен фотограф

Ще се опитаме да Ви предоставим кратка информация, цени и примери относно предлаганите от нас видео и фото услуги. Съветваме Ви да се свържете с нас на gsm: 0887 92 45 37 или имейл fotovideo@bgfoto.info за повече подробности.

сватбена фотография

Ако искате емоциите от сватбения ден да бъдат запечатани завинаги и то - качествено, Вие сте попаднали на правилното място! Сватбеният фотограф и видеооператор са едни от най-важните гости на сватбеното тържество, за да се превърне този специален ден в незабравим спомен.

Ние сме екип от професионални сватбени фотографи и видеооператори с опит във фото и видео заснемането на сватбени тържества. Основната ни цел в сватбената фотография и видеозаснемане е качествени фото и видео услуги. Понеже знаем, че сватбеният ден е само един – ние подхождаме отговорно към нашата основна задача: фото и видео заснемането на Вашето сватбено тържество.

Правилният подход при боравенето с фотоапарата и видеокамерата ражда онова, което живее години след последната изпита чаша шампанско: Вашите сватбени снимки и видео, запечатали незабравими мигове.

Всички снимки и видеофилми ще бъдат заснети и съобразени с индивидуалните Ви желания и изисквания. Освен фото и видео заснемането на сватбеното тържество, предлагаме предсватбена и следсватбена фото и видео сесии, изработка на видеопокана, сватбен албум (фотокнига), сватбен видеоклип.

От фото и видео екипът ни можете да разчитате на висока техническа подготовка и обективен творчески поглед. Стремежът ни е винаги да бъдем гъвкави в съвременните условия на динамични промени в сватбената фотография и видеозаснемане.

Понеже втори дубъл няма – изборът на сватбен фотограф и сватбен видеооператор е особено важен. Нашият екип от сватбени фотографи и видеооператори се съобразява не само със съвременните изисквания и тенденции в сватбената фотография и видеозаснемане, но и с Вашите желания и идеи за незабравима сватба.

Сватбата – това е един от най-съкровените моменти в живота на всеки човек. Ние добре знаем, че когато мигът отлети, остават само спомените. Резултатите от работата ни ще Ви оставят траен спомен от сватбения ден.

Предлагаме и видеозаснемане в HD – Hign Definition формат, както и запис на Blu-ray. Професионалният ни екип от фотографи, видеооператори и монтажисти е на разположение и за заснемане на абитуриентски балове, детски тържества, рождени дни, годишнини, фирмени тържества, промоции и други най-различни събития.

Сайтът ни е на адрес: www.bgfoto.info. Добре дошли при нас!

бутон за споделяне

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *