SEO благодарности на директория за статии Axeny

Пиша тази статия с цел да благодаря на Axeny за предоставената ни възможност да си пуснем ценни дълбоки линкове от статиите които пишем. Всички знаем за стоиността на тематичните линкове сочещи към нашият сайт. Размяната на линкове с така наречените партньорски сайтове е вече един мит.

Причините за това са много повечето от сайтовете на нашата тематика са ни конкуренти, а друг е въпроса че при опит за връзка със контактния мейл много рядко получаваме  отговор. Може би това е така защото повечето сайтове не се администрират от собствениците си а от уеб дизайнери които са далеч от нещата и бизнеса след като са завършили проекта.

В настоящия момент във високо конкурентната среда по доста ключови думи с вътрешната SEO оптимизация резултатите са ниски, налага се да изграждаме връзки със сайтове близки по съдържание на нашия. Не всеки разполага със стотици домейни, а и доста често анкорите които ни трябват са доста екзотични.

Именно за това благодаря на Axeny за предоставената ни възможност да публикуваме тематични статии на сайта който  оптимизираме. Лично аз съм усетил ефекта от писане на статии в подобни директории за статии като Axeny.

Пускам си един линк към личното ми блогче на тема SEO оптимизация и делфинският ми сайт от който можете да изтеглите някой преведен модул и компонент както и полезно инфо за SEO на Джумла. Успех на всички колеги и нека тази директория да се развива все по-успешно!

споделяне в социални мрежи

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *