Axeny – Добре дошъл, приятелю!

Казвам се Axeny и преди работата ми беше да показвам стойностите на Google PageRank и Jabse PageRating (от българската търсачка Jabse) за произволен сайт. Обаче времената се промениха и от Google вече не са толкова приятелски настроени. Затова се наложи да прекратим тази услуга преди много време и сайтът просто замря.

Извънземното Axeny

Извънземното Axeny

Извинявам се на всички, които ми се довериха и сложиха бутони на сайта си, а сега трябва да ги махнат. Те ми помогнаха да стана №1 в нишата си, за което им благодаря. Разбирам причиненото неудобство, но просто нямам сили повече да се боря. Съветвам Ви повече да не използвате такива бутони.

От Google ще направят всичко възможно да ги забранят и спрат отвсякъде, така че тази услуга няма бъдеще. Те си имат икономическа изгода от това рангът им да се показва само от Google Toolbar. Честно казано, скоро, според мен ще изчезне изобщо чудото Google PageRank. Дори да не стане, значимостта му ще бъде принизена до 0.

Сега този сайт се обединява с проекта avtorentacar и се превръща в директория за статии (article directory). Надявам се новото призвание на сайта и на извънземното Axeny да е по-успешно от предишното. Сайтът има история от 2000-та година и ранг 4 в търсачките, така че ще е полезен за много хора и SEO-та.

бутони за споделяне

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *