Къртене и пробиване – кърти, чисти, извозва

В строителството и къртенето (кърти чисти извозва) шега няма, а изискванията са сериозни и безкомпромисни. Често се налага къртене и пробиване на отвори с голям диаметър за гнезда на електрически контакти и ключове в зид от плътни керамични тухли или бетон.

Къртене

Къртене на каса на прозорец

При други случаи, се налага изкъртване на плочки, тухли или бетон. В такива случай ние от "Къртене" - София използваме професионални перфоратори и къртачи от марките Bosch, Makita, De Walt, Hilti и други. Работим на трудно достъпни места. Разполагаме с осигурителна техника. Работим на скелата.

Предлагаме още: къртене на мазилка, събаряне на сгради с професионална техника, домонтаж на строителни скелета. Както и още: кърти и събаря стари тераси, извозва до сметище с камион, пробиване на отвори в стоманобетонни стени, почистване на стари тавани и общо взето всякакви къртачни услуги.

Ако се нуждаете от къртачни услуги, посетете нашия фирмен сайт Kyrti.com. На него ще намерите по-изчерпателна информация от областта "кърти чисти извозва" и ще узнаете колко ще струва къртенето, от което се нуждаете.

социални мрежи

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *