Продължава сагата с кърти чисти извозва

Май станаха много маймунки на този клон, но пък това е идеален повод да си тествам уменията по SEO. Става въпрос за нишата кърти чисти извозва. Съдейки по AdWords рекламите, които се появяват и многото, ама наистина многото сайтове все ми се струва, че хич не е лека конкуренцията там. Какъв по-добър повод да вляза в топ 10 на Google? :-) Не е ли това най-добрият начин да докажа на себе си и на другите, че и аз мога да вляза в конкурентна ниша?

Наскоро си взех едно безплатно домейнче (когато раздаваха безплатните .eu домейни) и няколко месеца се чудех дали да правя това, което искам или не. Ето, че реших да го правя! Сайтът е кърти.eu, и се изписва по същия начин както и лидерите в нишата - kyrti.com и kyrti.net ;-)

И както винаги - няма да дам нито стотинка за да го позиционирам там, където му е мястото :-) Не искам да взимам хляба на който и да е, нито пък смятам да извършвам къртачни услуги. Сайтът ще отиде там където му е мястото, а след това ще му мислим какво ще го правим.

За оптимизацията - няма да използвам БГ директории или сателитни сайтове. Това, което ще правя - ще използвам директории за статии + социални мрежи. И ще налинквам всичко помежду си.

Доста отдавна бях написал един материал за кърти чисти извозва в блога ми с цел да помогна на един колега. Преди няколко дена реших да добавя линк и към моя сайт за къртене, защото статията беше стара и авторитетна и исках да проверя какво ще стане ако се добави линкче вътре към нов сайт. Успоредно с това написах още един материал за къртене, чистене и извозване в моята директория за статии - radiowish.net. След това напомпах всичко това със БГ социалки :-)

Е, ефект имаше и то огромен! Сайтът се озова на трета страница, а той дори още не е готов - полупразен е!

Смятам да използвам всичко за което се сетя - важно е нещата да стават лесно и без затруднения.

share button

2 мнения по „Продължава сагата с кърти чисти извозва

  1. Че той този домейн kyrti.eu беше зает до скоро от някакви други, интересно как си го взел :) Гледам в историята два пъти си е сменял собственика – късметлия.

    А относно kyrti.net – Първия му собственик, чието име няма да споменавам, е голям несериозник и се надявам да не работиш с него. Същия този трябваше да е собственик на kyrti.com, но така и не си плати. После взе .net само и само да ме конкурира, но нямаше шанс. Но това беше 2007-ма, гледам че е изтекъл 2009-та.

  2. Хубав анчор си си оставил :-P Васко, не работя с абсолютно никой. Правя го за себе си. Чувал съм разни истории от човека, който се занимава с поддръжката и оптимизацията на кърти.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *