Avtorentacar – Кърти, Чисти и Извозва

Правилно сте се досетили, време е да сложим avtorentacar връзка и от най-големия сайт за къртачни усуги в България - Kyrti.com. Подкрепата идва от господин Галин Костов, който е първият и най-развит в този бизнес в България. Работи само с професионални къртачи и за клиенти разчита само и единствено на Интернет.

До края на avtorentacar състезанието остават по-малко от 20 дни. На всяка връзка извън публикация й трябват минимум 7 дни, за да се отчете и да из-кърти avtorentacar позициите на сайта :) Затова това ще е последната седмица, през която ще има смисъл да се продължава с набирането на sitewide avtorentacar връзки. През последните дни на състезанието ще разчитам на връзки от публикации.

Сайтът още кърти откъм позиции спрямо връзки. Вече не знам за коя седмица си държи шестото място и не помръдва от него. Моментната цел е ТОП5, така че работата продължава. Имам остра нужда от съдържание, но няма от къде, а и не ми се пишат брутални глупости. За avtorentacar се пише трудно :( Така че ми остава да разчитам на входящи връзки.

Avtorentacar - Кърти, Чисти и Извозва...

бутони за социални мрежи

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *