Кърти Чисти Извозва – контейнери за строителни отпадъци под наем

Здравейте, искаме да ви представим фирмата ни "МГ Ангелов" ЕООД, занимаваща се с къртачни услуги по-познати в бранша като Кърти Чисти Извозва. Вече 4 години сме на пазара в тази така трудна и много конкурентна ниша, като сме се специализирали в къртене на апартаменти на крайни клиенти.

Някои колеги предлагат къртачни услуги почти изцяло ориентирани към къртене на бетон ръчно или с хидро чукове. Други съчетават малките апартаменти с останалите вече малко строителни обекти. Като цяло къртене на бетон е една от най-трудоемките къртачни услуги.

Ние сме се насочили освен към пакетната къртачна услуга кърти чисти извозва, така и към цялостни ремонти на апартаменти след къртене.

От тази година предлагаме и контейнери за строителни отпадъци под наем. Имаме на разположение както 4, така и от 6 кубика. Може да доставяме по 2 контейнера и също така да ги извозваме на един път, което улеснява да някаква степен услугата.

Поради така запълнената ниша кърти, решихме да кръстим сайта си, а и бранда КЪРТЯ.КОМ, така поне малко или много ще се различава от останалите, а и вече го прави с  впечатляващите 27 000 фена във Фейсбук :)

Ще използвам възможността да поздравя всички колеги (дори и тези които така нагло обичат да копират мое съдържание) и да си пожелаем догодина да имаме поне двойно повече от тази.

Весело посрещане на Коледните и Новогодишни празници.

Успех :)

бутони към социални мрежи

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *