Почистване на офиси и домове

New Clean е фирма за професионално почистване, създадена пред 2002 година в град София. Основната дейност на фирмата за почистване е грижата за чистотата и комфорта в дома и на работното място (офиса), на своите клиенти и партньори. Основната цел на дружеството (New Clean), е повишаване качеството на предлаганите почистващи услуги, за достигане на по-голям пазарен дял и повишаване на конкурентоспособността.

Почистване

Почистване на дома

Фирмата предлага и абонаментно почистване на домове и офиси, като плащането е на месец. Цената зависи от вида и честотата на избраните от клиента услуги по почистване. При абонаментно почистване за повече от половин година, фирмата предлага атрактивни отстъпки от предлаганите пакети за професионално почистване. Наши клиенти са офиси на водещи фирми, както и няколко големи вериги магазини. Те избраха фирма за почистване New Clean.

Освен доброто представяне на пазара, фирмата ни за почистване е и отлично представена в Интернет пространството с фирмения ни сайт Pochistvane.com. Като едни от първите в България, в нишата почистване, имахме възможност да сме първи и в Интернет. Освен че успяхме да регистрираме навреме най-добрия домейн за почистване (pochistvane.com), държим и първото място във водещите търсачки при търсене на думата "почистване".

Ако се нуждаете от услуги по почистване на дома и/или офиса, доверете се на дружество по почистване New Clean. Ние имаме съвременна техника и най-голям опит на пазара. В сравнение с другите фирми за почистване, ние имаме най-голям потенциал да поемаме обекти като обем. За нас работят повече от 1200 чистачи! Не се колебайте да ни потърсите!

социални мрежи

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *