Професионално почистване

Имате офис с много работни места, по които се прахосват много хартии необходими за работа?

Веднъж на седмица хвърляте зарче за това, кой ще мие пода в края на седмицата?

Отговора е един - имате нужда от фирма за професионално почистване, която ще извършва регулярно почистване на офиса ви и площите около него.

Съвременни фирми за почистване предлагат широк спектър услуги. Това може да бъде еднократно или абонаментно почистване, почистване на прозорци или дограми, мебели или санитарни помещения.

Абонаментното почистване е подходящо за офиси. То включва едноседмично (или друго, в зависимост от договора) посещение на обекта, ръчно измиване на подове, изхвърляне на боклук от кошчетата, забърсване на прах по мебелите и бюрата в офиса, измиване на посудата, почистване на санитарни помещения и измиване на прозорци.

Почистване по домове или така наречен домашен абонамент за почистване включва миене на посудата, забърсване на прах по шкафовете, спални и гардероби, почистване на бани и тоалетни, миене на подове, пране на мокети, килими и гарнитури.

Цените зависят от площ на помещение, степен замърсяване и в повечето случаи се изготвя индивидуална оферта.

КатиСървис ви предлага качествено и професионално почистване на офисни, складови помещения и домове. Предлага готови промоционални пакети и индивидуални оферти.

За контакти:

Уеб-сайт: http://katiservice.com/

Адрес: София, жк Дружба 2, блок 401

Телефони: (02) 974-44-34, 0 878 400-391

бутони за социални мрежи

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *