На море ол инклузив

Ол инклузив почивките се лека полека се превръщат в най-предпочитания пакет за почивка, било то навън или в България. Почивките, които са под формата на all inclusive пакет дават възможност да се насладите на отпуската си през лятото, като не мислите за допълнителните разходи свързани с прехрана, безалколни и алкохол.

Те са направени, за да бъдат в услуга на потребителите, като клиентите на туристическите агенции не мислят за детайлите по време на тяхната почивка. Редица агенции предлагат почивки тип ол инклузив 2012, като в зависимост от това, дали решите да почивате тук или в чужбина, имате възможност да изберете и транспорт до мястото, което ще се превърне в център за Вашата отмора през лятото.

Важно е да знаете, че all inclusive пакетите могат да се различават, макар да трябва да съдържат поне няколко неща, за да могат да бъдат категоризирани като такива:

  • Нощувки - логично е, но ол инклузив почивка започва с пакет от нощувки;
  • Храна - цялото хранене следва да бъде в пакета;
  • Безалкохолни - трябва да се съдържат в пакета;
  • Транспорт - ако пакетът е за чужбина, транспорта трябва да бъде в пакета;
  • Алкохол - освен ако не отивате в държава, където е забранен алкохола, той трябва да бъде в пакета. Имайте предвид, че редица пакети включват безплатна консумация само на местен алкохол (например в България, само на български марки).

Ultra All Inclusive (Ултра ол инклузив)

Този тип пакет обикновенно са доста по-скъпи, но често те включват невероятни екстри, като ползване на съоражения за водни спортове, програми, екскурзии, неограничена консумация на храна и напитки (независимо какви). Този тип пакети се препоръчва най-вече за дестинации, където не са налице никакви търговски обекти в близост до Вашият хотел (например Малдивите).

Кой ползва all inclusive почивки?

All inclusive почивките са подходящи за всеки. Независимо дали пътувате като младежка компания, заедно с деца или пък просто с половинката си, почивките, които включват цялостен пакет са удачни за Вас.

Представете си спокойствието, което идва с all inclusive пакетите. Можете да се излежавате край басейна или на плажа, с коктейлна чаша в ръка, а вечер да се насладите на охладена бира, вкусни ястия, а същевременно всичко това да бъде включено в цената Ви.

Къде са най-добрите оферти за ол инклузив почивка?

Редица български хотели предлагат такива пакети, но в сферата на обслужването, хотелите в Турция са достигнали висоти, които не трябва да бъдат подценявани, а изпробвани. На редица места, например Малдивите, Карибите и други по-отдалечени дестинации е много препоръчително да си вземете точно такъв пакет, защото в противен случай е възможно да плащате за услуги, храна или напитки в пъти над цената, която бихте дали за пакета.

Можете да резервирате Вашият пакет за лятна почивка, както от български туроператор, така и от чуждестранни. Редица немски и английски туроператори предлагат чудесни оферти за почивка в Турция, Гърция, Испания или пък България. Цените варират, но понякога могат да бъдат открити страхотни сделки, които са да кажем за периоди в началото на юли или средата на септември.

Кой има изгода от ол инклузив пакетите?

Пакетите all inclusive са направени по начин, по който всички страни печелят. Почиващите могат да спестят доста, независимо дали са шумна компания или на семейна почивка. Хотелите могат да планират по-лесно работата си, а туроператорите да предлагат добавена стойност към предложенията си за лятна почивка.

All inclusive сделките предлагат гъвкавост и свобода, която не може да бъде сравнена с нито един друг вид туристически пакети. В зависимост от конкретният пакет, можете да спестите дори 50% от парите, които бихте похарчили ако заплащахте всяко едно нещо от пакета отделно. Като добавим и удобството да забравите за носенето на пари докато сте в хотела, ол инклузив е определено изключително удобен пакет за всеки пътуващ.

Това е красотата на all inclusive, всичко е предплатено, а по време на почивката Вие се фокусирате само върху едно нещо: самата почивка.

Пожелаваме Ви невероятна почивка през лятото на 2012.

spodelime

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *