Изкупуване на коли за скрап

Вие сте собственик на автомобил, който вече не е годен за каране и само ви пречи? Това действително е проблем, но за него има решение. Защо не оставите въпросната ненужна машина за рециклиране? Така ще се справите с досадната ситуация, като едновременно с това ще получите и немалка сума пари.

Коли за скрап

Ако решите да реализирате тази идея, добре е да влезете в reptraka.com и да се запознаете със специалния ни материал за коли за скрап, преработката и рециклиране на автомобили. В портала са предоставени и няколко телефонни номера, на които можете да получите подробна информация за всичко, което ви интересува.

При предаването на колата ви за скрап, единственото ви задължение ще бъде да ксерокопирате големия талон на превозното средство. Другото, което трябва да направите, е да поканите у дома си на вечеря хората, които живеят около вас, в знак на извинение за причинените неудобства и ненужно заетата територия пред блока или къщата ви. Добра идея е да използвате за целта парите, спечелени от непотребната ви кола.

Що се отнася до техническите подробности, не се тревожете за тях. Ние ще дойдем на посочен от вас адрес и ще извозим автомобила до площадката за рециклиране.

След като приемат колата, служителите на съответната фирма ще я подготвят за преработка, като отстранят всички ненужни части от нея. Това означава, че ще бъдат свалени гумите и резервоара. След тях се отстраняват плата или кожата от седалките, металните части от вътрешността на колата, стъклата, фаровете и всички излишни дреболии. После се пристъпва към махане на акумулатора и на течностите в автомобила.

Когато този процес приключи, на пригоден за работа терен машината минава през преса, реже се на парчета и се поставя в специалните съоръжения за скрап. Много важно нещо, което не бива да забравяме всички ние е че преработката на стари автомобили съдейства за съхраняването на водата, въздуха и почвата, което е от голямо значение за живота на нашата планета както и за всички нас.

споделяне на връзка

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.