Кухнята – символ на комфорт у дома

"Това е място, където се съхранява и приготвя храната. Кухнята обикновено е мястото символ на комфорт и уют, стаята, в която се събира цялото семейство. Така че, ние ви препоръчваме да създадете кухня, със собствен уникален стил и излъчваща елегантност.

Пътят на кухненските мебели зависи изцяло от това колко време прекарваме в кухнята, дали тя е просто само място за готвене.

В последно време тази част на къщата е важен акцент на интериора и често е свързана с трапезария и дневна, като пространството се разделя чрез цветови схеми, подвижен екран или барплот. Тази тенденция, обаче изисква по-големи инвестиции за модерно обзавеждане. Изборът на пазара в момента е огромен, включва всикакви материали и форми. Най-важно при ремонта в кухнята е, да се намери подходящото място за необходимите уреди и да се създаде комфорт на обитателите.Ние ви съветваме да не правите компромис още при приектирането, често пъти се налага частично къртене на стена, пробиване на отвор за врата или друго къртене.

Дизайнът на модерната кухня е изчистен. Ако решите да го постигате, преценете по какъв начин да стане това, без обаче да правите компромис с функционалността.Също така в това отношение е хубаво устройства, които са на показ – кафе машина, тостер, сокоизстисквачка да бъдат подбрани в подходящ цвят. Кухнята себе по си би могла да бъде фокусна точка вътре в апартамента. практика показва, че в това отношение няма ограничения.

Методът за оформяне на кухнята – линейна, ъглова, паралелна, U-образна и т.н., зависи от възможностите на самото пространство. Основната цел е не остават неизползвани места или трудни за достъп пространства. Задължителен елемент е светлина над кухненската мивка, плота и печката.

Вашият личен стил в кухнята може да бъде наложено също от избора на дребни аксесоари. Малките саксии на цъфтящи цветя на стената са стилни и биха дали свеж полъх!"

споделяне във facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *