Кои българи избраха Лидл?

Лидл е известна търговска мрежа от магазини предлагаща огромен асортимент от хранителни стоки, напитки и други артикули за бита. В България хипермаркетите се разрастват и с развитието си привличат все по-голям клиентски интерес. Разбира се, широката продуктова гама и конкуренцията разделят потребителите и заради това днес ще посочим основната група потребители на Лидл.

Лидл

За начало ще кажем, че към магазина се насочват предимно хора, които търсят разнообразие при храненето си и искат да вкусят непознати за бг пазара продукти. Любителите на чужди марки бира, колбаси, къдрави картофки и деликатеси са впечатлени от асортимента. Апетитът еволюира и заради промоциите, които можете да разгледате в каталогът на Лидл, който се разпространява безплатно.

От както съществува търговската верига в страната мнозина посетители купуват и качествени дрехи с намаления, които не се срещат всеки ден. Женски тоалети, мъжки пуловери и блузи, обувки и какво ли още не са на ваше разположение. Най-хубавото е, че всичко идва със задължителен сертификат за качество и гаранция.

Към по-специалните стоки ще добавим и технологии, инструменти, текстил и други подобни. Изтеглете безплатен каталог днес и вижте най-актуалните предложения. Не съществува и грам съмнение, че гамата от храни, напитки, аксесоари и т.н. ще задоволи и най-високите потребителски претенции.

Българите, които избраха Лидл са хора, които търсят нещо ново и непознато. Обикновено когато посещават магазина те пълнят количките не само заради това, че има разнообразие ами и поради достъпните цени. Само онези от вас, които са пропуснали посещението на хипермаркета не могат да разберат за какво говорим в тази наша кратка публикация.

Както казахме и по-горе вижте каталозите преценете дали си заслужава да отидете в този така известен немски магазин и ако сте доволни то ще очакваме да се похвалите на близки и роднини. Пожелаваме ви да изкарате приятно времето си пазарувайки в Лидл и по-важното да бъдете живи и здрави.

spodelime.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *