Луксозно стоителство

„Мултибилд-БГ“ООД предлага цялостни решения за довършването на апартамента, или осъществява конкретни ваши идеи, свързани с осъществяването на идеите ви за мечтаното жилище независимо от вашите изисквания ние ще предложим луксозно стоителство на достъпни цени.
Може да избирате както цялостно довършване, така и точно определени от вас елементи.

Изборът при закупуването на стар или нов имот има своите предимства и недостатъци. В зависимост от индивидуалните ви предпочитания, може да направите своят избор.

Преимуществото на старото строителство са пълната му готовност, която не само виждате в цялост, но и след един елементарен козметичен ремонт бързо може да използвате по предназначение, а именно да се нанесете по най-бързия начин. Освен това, във вече изградените квартали има подходяща инфраструктура-пътища, алеи, зелени площи, паркинг. Не на последно място, младите семейства с малки деца лесно ще открият в близост детски градини, ясли, детски площадки, където децата ще се учат и забавляват.

Не на последно място е и факторът „цена на квадрат“.
При старите жилища в общият случай квадратурата, за която се плаща е само чистата площ на жилището, докато при новото строителство тенденцията е да се включват и общите части, за които се плаща пълната цена на квадратен метър, независимо, че те реално са си общи.

При старото строителство се получават и идеални части от земята, върху която е построена сградата или от разрешението за строеж. Идеята е, че при евентуално разрушаване на сградата, независимо по какви причини-природни бедствия или човешки фактор, върху същата тази земя може да бъде построено жилище, в което отново ще сте собственик.

От друга страна погледнато, новото строителство, въпреки високата си цена компенсира с по-добра енергийна ефективност и топлообмен. Използваните материали в него са съвременни, отговарящи на всички изисквания към днешна дата по отношение на земетръсоустойчивост, пожароизвестяване и други.

Надяваме се, че с това изложение сме ви били полезни, и сме ви помогнали да се ориентирате в дебрите на сделките с недвижими имоти.

бутон за споделяне

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *