Какви са магнетичните парфюми?

Парфюмите са едни от най-бързите и лесните инструменти за промяна на настроението на човек, за засилването на доверието си и за създаването на различна аура около вас. В действителност, правилно подбраните парфюми могат подсилят вашата индивидуалност и в началото да приличат вниманието на околните. Магнит парфюмите, както подсказва и името, са тези, които са в състояние да привлекат вниманието на околните към на човека, което го използва.

  • Елемент - Всички парфюми, както и магнетичните съдържат горе-долу едни и същи съставки като ароматни нотки на цветя, плодове, подправки и други. Особено е, има парфюми, в които има и допълнителни съставки наречени феромони. Те са вещество, което възниква естествено при хората и животните. Феромоните са химическа секреция, която се отделя в слюнка, сълзите и потта. Смята се, че това е начинът на природата да регулира сексуалния подбор при хората и животните.
  • Ефекти - Според проучване, проведено от изследователи в Сан Франциско, добавянето на синтетични феромони в парфюмите на жените, увеличава драстично броя на сексуалните контакти на участниците по време на експеримента. Други проучвания показват, че използването на феромоните може да промени нагласата на хората и да ги накарат да направят необичайни избори.
  • Идентификация - Въпреки че общото мнение е, че феромоните са важни за процеса на сексуалния подбор и при хората и животните, всички магнетични парфюми не трябва да съдържат феромони. Всички парфюми, който имат потенциал да привлече хората към лицето, което го носи, може с право да се наричат магнетични.
  • Внимание - Магнетичните парфюми могат да бъдат един наистина сполучлив начин за привличането на вниманието на повече мъже, но експертите предупреждават потенциалните потребители да не разчитат твърде много на изкуствените аромати. Една от най-съществените причини е, защото естествено възникващите феромони, за които се смята, че са от съществено значение за повишаване на сексуалната химия, могат да бъдат маскирани от използването на изкуствените аромати.

За това по-добре не използвайте прекалено често парфюми с феромони. Има толкова много други уникални парфюми, които могат да бъдат за вас наистина магнетични. Можете да откриете подходящите за вас парфюми на Ivis.bg

бутон за социални мрежи

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *