Морските парфюми на Келвин Клайн, в които ще се влюбите

През лятото всеки мечтае за свежестта и безбрежната синева на морския бряг. Парфюмите на Келвин Клайн с озаряващи морски нотки имат силата да ни връщат отново и отново към спомена за безгрижната ваканция на плажа. Водните ухания принадлежат към семейството на свежите аромати и се отличават със свои характерни особености. Те носят прохладния полъх на морския бриз и енергията на нагрят от слънцето пясък. Морските парфюми на Келвин Клайн са жизнени и ободряващи, и имат силата мигновено да предизвикват усмивки и добро настроение. Водните нотки в уханните композиции се съчетават добре с цитрусови, флорални и дървесни акценти, които повлияват по специфичен начин на аромата.

Парфюмът Eternity Aqua на Келвин Клайн ще внесе допълнителна доза адреналин в ежедневието ви

Дървесно-морският аромат за мъже е лансиран през 2010 година. Той е носител на модерна и изчистена елегантност и финес. Calvin Klein Eternity Aqua ви настройва за екзотична и страстна ваканция на плажа, за да сте готови да се насладите на всички възможности, които лятото ви предлага. Определят го като енергичен, жизнен и свободолюбив. Парфюмът на Келвин Клайн Eternity Aqua, с рекламно лице супермодела Бен Хил, привлича самоуверените мъже, които държат да са център на внимание. Ароматната композиция се открива с нотки краставица, цитрусови плодове, водна лилия и зелени листа. В сърцевината пулсира пикантен пипер, сияйна лавандула и бял кедър. Базовият акорд, изграден от сандалово и гуаяково дърво, пачули и мускус, гарантира дълготрайност и незабравим финал на аромата.

Унисекс уханията на Келвин Клайн от серията One Summer впечатляват със свежите си издания през годините

Лимитираната колекция на Келвин Клайн - CK One Summer, е очаквана с нетърпение всяка година, тъй като е цветна, свежа и прохладна.

Представеният през 2018 година унисекс парфюм CK One Summer се отличава с лазурната си тюркоазена бутилка. Уханният коктейл се открива със заскрежено мохито, лайм и лимон, допълнени с нотки гуава, бели цветя и ананас в сърцевината, и кокосово мляко и кедър в базовия акорд.

CK One Summer 2019 by Calvin Klein е аромат за жени и мъже, който също напомня за свежестта на морето. Прохладни водни нотки откриват уханната композиция, последвани от зелен чай. Финален акцент поставя ароматът на изхвърлена от морето дървесина. Впечатляващ е и летният, весел и цветен флакон на парфюма.

Изданието от 2021-ва на CK One Summer също е слънчево и жизнерадостно. Началото на ароматната композиция поставят водни нотки, грейпфрут и лимон, последвани от ревен, диня и евкалипт в сърцевината. Запомнящият се финал на уханието е гарантиран от базовите акценти праскова, амброксан и бяла дървесина.

Морските парфюми на Келвин Клайн са прохладни и освежаващи. Те напомнят свободата и безкрая на морската шир със своята чистота и порив към съвършенство. Изберете най-подходящите за вас жизнени водни ухания от Келвин Клайн, с които да посрещнете лятото и да си осигурите още незабравими мигове на плажа.

споделяне на връзка

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *