Най-обичаните мъжки парфюми

Одеколоните и парфюмите се използват от векове, заради способността си по много примамлив и изкусителен начин да привличат хората. Най-добрите одеколони могат да ви помогнат да направите силно и трайно впечатление, защото няма човек който да не обича хубавите аромати.

Мъжете, които искат да впечатлят дамите трябва да знаят, че страхотното мъжествено ухание е ключът към това и точно тук се появяват мъжките одеколони и парфюми. Изборът им зависи от човек до човек защото всеки си има собствен вкус и предпочитания.

Има обаче аромати, които мъжете и жените по цял свят обожават. Като ценител на хубавите парфюми ще ви кажа, че има различни аромати за различните поводи, както и за всяко време на денонощието, като овладяването на изкуството да избирате правилният одеколон е сложен процес.

Ето някой от най-добрите и обичани парфюми, които впечатляват нежната половина от човечеството и карат коленете да омекват:

Aqua Pour Homme by Bvlgari – този парфюм има много наситен морски аромат и това го прави хита на вечерта. Успокояващото му ухание е много дълготраен и абсолютно всички жени си падат по него.

Dior Homme by Christian Dior – той комбинира много тонове, което му придава много елегантен аромат. Смесването на какао с ирис е изключително сполучливо и затова той се е превърнал в предпочитан от много мъже одеколон.

Kenzo by Tokyo – това е традиционен японски аромат с модерен привкус. Съставен е от голям брой цитрусови плодове и това му придава една азиатска елегантност.

Eternity от Calvin Klein – може да се използва по всяко време на денонощието и има мъжествен и пикантен аромат. Уникалната му комбинация от съставки го правят достоен кандидат за един от най-добрите мъжки парфюми.

Energize by Hugo Boss – комбинираният аромат на цитрусови и дървесни нотки кара този одеколон да генерира енергия и чувственост. Познат също и като Baldessarini, този парфюм е екстремно бърз. Очевидно е, че може да бъде провъзгласен за най-добрият одеколон за младите мъже, но и зрелите преуспели мъже също не могат да му устоят.

spodelime

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *