Най-популярната платформа за онлайн магазин в България

През последните години електронната търговия и създаването на онлайн магазин навлязоха сериозно в българското интернет пространство. За това време като най-купувана и предпочитана платформа за интернет магазин се утвърди онлайн решението Summer Cart.

В момента над 1000 собственици на онлайн магазини в България използват именно Summer Cart и са изключително доволни от постиганите резултати, както за кратък така и в дългосрочен период. Всеки добър онлайн магазин трябва да притежава редица компоненти, които го правят успешен на фона на множеството платформи, предлагани днес в интернет.
В Summer Cart е заложена концепция, която да максимизира вашите разходи, да повиши нивата ви на продажби, а респективно с това и да увеличи вашите печалби. Създателите на Summer Cart са заложили няколко ключови детайла при разработката на този продукт, които продължават да доказват твърдението, че именно Summer Cart е най-добрия готов онлайн магазин в България.
Част от тези компоненти са:

1. Вградена onpage оптимизация за търсещи машини
2. Поддръжка на разплащане с дебитни и кредитни карти във вашия електронен магазин
3. Общо 31 вида възможни начина за заплащане от страна на клиентите (11 български и 20 международни)
4. Успешна интеграция със складови програми и друг подобен софтуер
5. Огромни възможности от гледище на инструменти за повишаване на продажбите и то по-най-разнообразни и ефективни начини
6. Подобрени възможности за доставка, включително пълна интеграция със системите на водещи куриерски фирми в България като Еконт и Спийди.
7. Лесно добавяне на вашите продукти в продуктови търсачки като izgodno.bg, kolko.bg и други.
8. Еднократна такса за покупка на платформата за онлайн магазин Summer Cart
9. Бонуси като безплатни шаблони за подобряване на визията и дизайна на вашия интернет магазин
10. Напълно функционална интеграция с вашата фирмена Facebook страница, където ще можете да продавате директно своите продукти на други потребители на най-голямата социална мрежа в света.

Това е Summer Cart най-развитото, интелигентно и достъпно решение за създаването на вашия интернет магазин в България. Не губете време, а бъдете сигурни, че именно със Summer Cart правите правилния избор за вашия интернет бизнес.

бутони към социални мрежи

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *