Най-популярната платформа за онлайн магазин в България

През последните години електронната търговия и създаването на онлайн магазин навлязоха сериозно в българското интернет пространство. За това време като най-купувана и предпочитана платформа за интернет магазин се утвърди онлайн решението Summer Cart.

В момента над 1000 собственици на онлайн магазини в България използват именно Summer Cart и са изключително доволни от постиганите резултати, както за кратък така и в дългосрочен период. Всеки добър онлайн магазин трябва да притежава редица компоненти, които го правят успешен на фона на множеството платформи, предлагани днес в интернет.
В Summer Cart е заложена концепция, която да максимизира вашите разходи, да повиши нивата ви на продажби, а респективно с това и да увеличи вашите печалби. Създателите на Summer Cart са заложили няколко ключови детайла при разработката на този продукт, които продължават да доказват твърдението, че именно Summer Cart е най-добрия готов онлайн магазин в България.
Част от тези компоненти са:

1. Вградена onpage оптимизация за търсещи машини
2. Поддръжка на разплащане с дебитни и кредитни карти във вашия електронен магазин
3. Общо 31 вида възможни начина за заплащане от страна на клиентите (11 български и 20 международни)
4. Успешна интеграция със складови програми и друг подобен софтуер
5. Огромни възможности от гледище на инструменти за повишаване на продажбите и то по-най-разнообразни и ефективни начини
6. Подобрени възможности за доставка, включително пълна интеграция със системите на водещи куриерски фирми в България като Еконт и Спийди.
7. Лесно добавяне на вашите продукти в продуктови търсачки като izgodno.bg, kolko.bg и други.
8. Еднократна такса за покупка на платформата за онлайн магазин Summer Cart
9. Бонуси като безплатни шаблони за подобряване на визията и дизайна на вашия интернет магазин
10. Напълно функционална интеграция с вашата фирмена Facebook страница, където ще можете да продавате директно своите продукти на други потребители на най-голямата социална мрежа в света.

Това е Summer Cart най-развитото, интелигентно и достъпно решение за създаването на вашия интернет магазин в България. Не губете време, а бъдете сигурни, че именно със Summer Cart правите правилния избор за вашия интернет бизнес.

бутон за сайт

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *