5 предимства на онлайн пазаруването

Дойде пролетта, температурите се повишиха и ние имаме нужда от нови дрехи и аксесоари. Факт е, че в началото на всеки сезон отделяме значителни суми за смяна на гардероба. Мит ли е, че да пазаруваш онлайн е по-изгодно? Ето пет причини защо онлайн шопинга е толкова привлекателен за мнозина, а Вие сами решете.

Онлайн пазаруване

1. Не шофирате

Със сегашните цени на горивата  не е чудно, че хората се замислят дали да се качат на колата или да се поразходят до метрото от там да сменят един два рейса или да походят пеша няколко километра. Онлайн пазаруването позволява да получите всички покупки, само с няколко кликвания на мишката - без изобщо да включвате двигателя.

2. Максимално удобство

С онлайн магазините, никога не трябва да се притеснявате за тълпите през уикенда. Събота сутрин: борим се за място за паркиране, а къде  да оставим децата или да пазаруваме с тях(не добра идея ако искаме наистина да си купим нещо).

Каква е нашата алтернатива? По дефиниция всеки онлайн магазин е отворен 24 часа в денонощието, седем дни в седмицата. Можете да пазарувате, след като децата са отишли ​​в леглото, можете да пазарувате по пижама и чехли на зайче, или можете да пазарувате в пиковите часове, със знанието, че не сте на опашката на касите. Това е удобно обслужване!

3. Свободата да разглеждате

Може би знаете от какво точно имате нужда или може би търсите вдъхновение, нова идея. Какво се случва обикновено като влезем в магазин. Има две противоположностти.

I-вата насочваш се към магазин продавача/ката седи пред врата пие кафе и пуши цигара или тъкмо влезнал в магазин срещаш персонала събрали се да побъбрят, да се посмеят. И в двете ситуации остава усещането, че се натрапваме. Успяваме ли да разгледаме съответните магазини? Обикновено НЕ! При първата ситуация често дори не влизаме вътре?

Каква е другата противоположност? Влизаме в магазин, подреден, лъснат приятна температура, приятна музика дори хубави продукти, ама тъкмо да стигнеш до това, което е привлякло и вниманието и чуваш една култова реплика: "Добър ден, с нещо да Ви помогна?".

Ех, сякаш нещо ми е зле хората искат да ми помогнат. Ама, аз съм си добре искам да видя ризата на закачалката, но консултанта е длъжен и търси начин да ме заговори и въпрос след въпрос, та... аз какво търсех като влязох в магазина.

Каква е ситуацията при онлайн магазина? Разглеждаме, сравняваме, преценяваме и най-много да ни изкочи някой банер. Хубавото е, че сериозните онлайн магазини намалиха количеството банери.

4. Безкраен избор

Имаме страхотен избор при онлайн пазаруването, може да изберем най-добрите предложения без да се налага да се мотаем от магазин на магазин, без да мъкнем чантите с покупки, да представяме касови бележки на излизане...

Облекла, авточасти, мобилни телефони, компютри, електроника, мебели, цветя, бижута,часовници, спортни стоки и детски играчки са ни на разположение. Десетки хиляди възможности са в ръцете ни.

5. Страхотни цени

Коя е най привлекателната причина да изберем онлайн пазаруването? Цената!!! Винаги имаме ограничен бюджет с определена сума трябва да купим всичко необходимо. Защо в онлайн магазините цените са по-ниски?

Към разходите за онлайн магазин, не спадат: разходи за помещение, наем, комунални услуги, заплати на персона който е с пъти по-голям от този необходим за онлайн магазин. Поради тази причина, те могат да предлагат продукти на много атрактивни цени, а понякога и под цените на едро.

spodelime.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *