Изгодни оферти за круиз

В главата ви се въртят мисли само за круизи и оферти. Искате да намерите най-изгодния круиз и най-сетне да осъществите една от мечтите си – пътуване с кораб. Спокойно. Намирането на добра оферта за круиз е въпрос на време, планиране и малко късмет.

Първо започнете да търсите информация в интернет. Прочетете повече подробности за корабите, обстановката, маршрутите. След като имате приблизителна представа какъв искате да е вашия круиз обадете се на агенция. Там работят хора, в чиято глава по цял ден също се въртят мисли за круизи и оферти, но при тях цялата информация е доста систематизирана. Затова те ще ви помогнат най-бързо да намерите круиз, който отговаря максимално на вашите желания и е на цена, която можете да си позволите.

Естествено, добре е да си помогнете и сами. Резеревирайте своя круиз няколко месеца по-рано. Ако планирате почивката си шест месеца по-рано, имате всички шансове да получите най-добрата от всички възможни круизни оферти.

Резервирайте круиз в последната минута. Няма кораб, който да отплава с незаети места. Опцията за круизи с оферти в последната минута не е за подценяване, макар че има своите неудобства. Ако например трябва да пътувате със самолет до мястото на тръгване и в момента няма промоция на евтини самолетни билети, евтиният круиз може да не се окаже толкова евтин. Но пък си струва да опитате.

Потърсете круизи и оферти извън сезона. Кога е сезонът? Пролетта, лятото и по време на коледните празници. През останалото време можете да отидете на круиз на много по-ниска цена. Другият вариант е да пътувате съвсем в началото или съвсем в края на сезона. Тогава също получавате отстъпка от цената.

Когато се свържете с агенция и започнете да обсъждате различни круизи и оферти, винаги питайте за възможни отстъпки и промоции. Интересувайте се в подробности и какво точно влиза в цената на вашия круиз. Така може да се окаже, че сума, която в началото ви е звучала внушително, е доста прилична, за всичко, което се включва в нея.

И внимавайте. Не се изкушавайте и не тръгвайте на круиз само заради изгодната цена. Първо се убедете, че искате да пътувате по този маршрут, точно на този кораб и след това действайте. Така ще се спестите разочарования и пари, хвърлени на вятъра.

бутон за социални мрежи

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *