Как да пазаруваме дънки?

Всеки знае, че чифт красиви дънки може из основи да промени начина, по който изглежда. Няма по-добра всекидневна дреха от чифт дънки по мярка. От топ звездите до модните икони, дънките винаги са били под светлините на прожекторите.

Пазаруване

Но неподходящият чифт дънки може и да те накара да изглеждаш ужасно. Но как да разбереш кои са най-добрите дънки за теб? Ние ти предлагаме няколко съвета, които да имаш наум, когато тръгнеш по магазините в търсене на твоя деним.

Винаги купувай дънките, когато си свежа, а не уморена и раздразнена

Идеята е, когато влезеш в мола да се отправиш първо към дънките. Защото ако решиш, че има и по-важни неща от тях, то тогава рискуваш към края на шопинг маратона да се чувстваш уморена и да не си в настроение да мериш.

В този случай много лесно можеш да се окажеш с чифт дънки, които не са ти по мярка.

Опознай дънките добре

Няма значение колко обикновен ти изглежда един чифт дънки – има толкова много, което те имат да ти кажат след като ги облечеш. Проучи различните типове дънки, от които трябва да избереш. Ако харесваш износената визия, можеш да грабнеш чифт скъсани на коленете дънки и пък по-протрит плат. Ако искаш да подчертаеш извивките си, довери се на ластични дънки, който много добре прилягат на бедрата.

Купувай дънки според фигурата си

Дънки

Ако смяташ, че Виктория Бекъм изглежда зашеметяващо в чифт тесни дънки и ти би могла да докараш същата стилна визия само като се сдобиеш с чифт подобни дънки, помисли отново.

Фигурата ти трябва да е водеща при определяне на подходящите за теб дънки, а не модните тенденции или звездите.

Ако си слаба и горда притежателка на дълги крака, то тогава чифт тесни са идеални за теб. Ако обаче си леко закръглена, тесните дънки може да се окажат лоша идея, тъй като може би биха подчертали неподходящи части на тялото.

Ако имаш паласки или коремче, то забрави за дънките с ниска талия. Довери се на чифт с висока талия, който ще скрие корема и ще ти придаде много привлекателна извивка. Ластичните дънки са също подходящи за жени с коремче.

Ако си ниска, потърси дънки, които ще добавят илюзията за височина към визията ти. Избягвай дънките тип 7/8, които ще те накарат да изглеждаш още по-ниска. Чифт дънки тип чарслтон ще те накара да изглеждаш по-стройна.

Винаги се придържай към основните цветове

Дънките са класическа дреха и трябва да се придържаш към основния им син цвят и неговите различни вариации. Може да си изкушена от ярки цветове като розово или зелено, но винаги е по-добре да се придържаш към безопасни цветове като синьо или черно.

Приятно пазаруване!

сподели ме

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *