Парфюми – идеален подарък за всеки случай

Идеалните парфюми са завършекът, короната на цялостната ни визия и чар и могат да направят впечатляващи неща. Приема се, че по-леките, нежни аромати, са подходящи за деня, а "тежката артилерия" парфюми са  запазена марка за нощта. Но много хора не понасят тежки миризми, а и те символизират липса на вкус. Други искат да оставят невидима "следа" след себе си и да демонстрират изисканост и стил.

Изборът на индивидуални парфюми и подаръци са изключително трудни, затова трябва да се доверяваме на собственото си усещане и на гаранциите за качество. Възниква въпросът откъде да си закупим подходящи парфюми. Малките квартални магазинчета все още има какво да предложат на своите клиенти. Там се знае произходът на всички парфюми и продавачите винаги са готови да съдействат, което е изключително важно, когато не знаем какво търсим.

Понякога умението на търговеца да убеждава и личната му харизма са предостатъчен стимул на потребителя да му се довери и да купи парфюми за подаръци. Малките парфюмерии и дрогерии създават уют и комфорт на клиента, в тях той може спокойно да избере желаното ухание. Все по-хитови стават големите магазини за козметика в търговските центрове и МОЛ-ове. Там много лесно можем да изберем парфюм, сами да напръскаме китката си или специални картончета с предоставените тестери и да преценим коя благоуханна течност най-много ни допада или искаме да купим за подарък.

Парфюми от вида "Евтиното излиза скъпо" са с некачественото флаконче и са много краткотрайни, а течността не е с високо качество – оставя петна по кожата и дрехите, създава алергии и още други неприятности. Марковите парфюми с доказан произход и качество са много дълготрайни и шишенце от 90-100 милилитра ще ни стигне за година, година и половина, а ароматът подсказва изтънченост и стил.

На сайта на някои фирми можем да намерим всичко. Щом пише, че е 100% оригинален, значи парфюмът е внесен от Европа и фирмата гарантира за качеството и трайността му. Цените на тези парфюми затова са и малко по-високи. Продуктите без изрично споменаване на гаранция за качество се внасят от арабските страни и са отлично копие на оригинала, но фирмата не обещава пълен еквивалент с аромата на марковите парфюми. За сметка на това цените им са достъпни и за подаръци.

бутон за сайт

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *