Предимства на сглобяемите къщи

Всеки един от нас мечтае за нов дом - къща или апартамент. Ако сте решили да строите или купите нов дом, изборът в днешно време е много голям. Един все още нестандартен, но много добър вариант са сглобяемите къщи. Тези къщи, наричани още модулни, имат редица предимства, които ги правят все по-привлекателни за купувачите. Ето някои от тях:

Цена
Потърсете малко информация и бързо ще разберете, че цената на тези сглобяеми къщи е доста по-ниска от тази на традиционното ново строителство. Те са дори по-евтини отколкото наличните на пазара вече построени къщи или апартаменти. И тъй като всеки би искал да спести някой лев, тези къщи са идеално решение. Дори ако сметнете цената на земята, върху която ще строите (ако все още не притежавате такава), цената на труда по сглобяването, пак се оказва, че цената е по-ниска.

Строите върху собствена земя
Колко от вас са си представяли къщата на мечтите си построена на брега на езеро или край река или поточе?! Вече имате възможност за това. Трябва ви само парче земя с подобно разположение и сглобяема къща. Доста по-евтино ще ви излезе, отколкото наемането на архитект, изготвяне на план и последващо строителство. Освен това, законово е доста по-лесно да се узаконят сглобяеми къщи, отколкото получаване на разрешително за стандартен строеж.

Време за строеж
Тъй като сглобяемите къщи пристигат на мястото за строеж във вид на готови модули, то самото им издигане е въпрос на свързване на отделните модули и поставяне на покрива. Така времето за строеж е доста по-кратко, особено ако трябва да строите от основи. Краткото време ви спестява доста средства за майстори и материалите и отделните модули изкарват по-малко време подложени на атмосферните влияния.

Отлични архитектура и дизайн
Сглобяемите къщи обикновено се проектират от специалисти архитекти и дизайнери, които работейки заедно са гарант за чудесно качество на крайния продукт. Спецификата на използваните материали осигуряват отлични изолационни свойства и ви осигуряват по-ниски сметки за охлаждане и отопление..

С наличието на толкова много предимства, лесно може да си представите защо тези сглобяеми къщи набират толкова бързо популярност и са все по-търсени както от инвеститори, така и от крайни клиенти.

бутони за социални мрежи

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *