Сребърни бижута

Заинтересованите от бижутерският бизнес сигурно са забелязали, че индустрията бележи сериозни ръстове, както в производството – така и в продажбите на бижута. Клиентите са осъзнали стойността на бижутата и предпочитат да притежават сребърни бижута за сметка на златните. Среброто също е невероятен благороден метал и на много по-ниска цена от тази на златните бижута.

Сребърните бижута са много по-стилни и могат да бъдат и по-скъпи ако са в комбинация с диаманти. А този вид комбинация е невероятна, направо прекрасна. Златото не може да притежава този светъл блясък, какъвто има среброто.

Сребърните пръстени биха зарадвали всяка жена, особено ако е в комбинация със скъпоценен камък. Естествено това е скъп подарък, но някои жени заслужават да зарадвани с още един аксесоар за тяхната украса.

Най-често използваните сребърни бижута са гривните. Могат да се срещнат в най-различни форми и дизайн, направени масивни или крехки и тънки.  Винаги може да забележите как сребърните гривни красят женските прелестни ръце и ги правят още по-изтънчени.

Повечето бижута от сребро може да се закупят за малко пари. Дори евтино. Започвайки от 10-20 лв. за бижу с малък грамаж и не толкова изтънчен дизайн естествено и стигайки до хиляди левове, когато става въпрос за уникални комбинации на този благороден метал с различни скъпоценни камъни.

Много е важно да знаете няколко основни неща, които са свързани със сребърните бижута. Качеството на среброто е от огромно значение. Всички сте виждали знака 925. Това показва съдържанието на сребро в самото бижу и в случая показва, че съдържа 92,5 % сребро. Пазете се да не ви продадат бижута със сребърно покритие, което се ползва при бижутата, които са направени в комбинация с други неблагородни метали. Те не би трябвало да притежават печат 925, но в България, пък и не само – всичко е възможно.

В Интернет може да разгледате редица магазини за сребърни бижута, където ще останете очаровани от различните форми и дизайн на сребърни гривни, пръстени, обеци и други аксесоари от сребро. Насочете се към ръчно изработени бижута – уникални и прецизно изработени от майстори бижутери.

сподели ме

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *