HTC Desire от Щепсел.бг

Телефонът на годината – резултат от развитието на технологиите
Какво би се получило, ако вземем смартфон, отличен с множество награди (например HTC Desire), и го подобрим? Ще получим HTC Desire S – смартфон с голям екран с диагонал 3,7 дюйма ( 1 дюйм = 2,54 сантиметра), със здрав и тънък компактен корпус. Смартфонът е умен, бърз, лесен за употреба и с още по-високо ниво на надеждност.

Преглеждането на страници в интернет – още по-просто и по-бързо
Всички твои любими сайтове се събират в дланта ти. Искаш да разгледаш нещо по-подробно? С едно движение променяш мащаба на страницата – така променяш и размера на текста, за да изглежда на екрана по най-добрия начин. Нещо от прочетеното е предизвикало любопитството ти? Просто докосни екрана, за да маркираш текста и да го намериш в Гугъл, Уикипедия, Ю Тюб или в речника.

Спомени в HD формат (High Definition – висока разделителна способност)
По всяко време, където и да си, можеш да запазиш завинаги всеки момент от живота си – мобилният ти телефон снима видео в HD формат. Усъвършенстваният смартфон HTC Desire S е снабден с качествена камера за видеозапис в HD формат, благодарение на която можеш да съхраниш важните за теб впечатления с изумително висока точност.

Върхът в развитието на телефоните – твой помощник
Можеш да настроиш телефона си и да го направиш точно такъв, какъвто ти е нужен – удобен, бърз, умен. Можеш да си сложиш икони към уебстраници, приложен софтуер и телефонни номера направо на десктопа. И тъй като разполагаш със седем различни десктопа, можеш да се възползваш от тази възможност и да ги запълниш с програми, показващи котировките на акциите, прогнозата за времето или написаното от приятелите ти в социалните мрежи... HTC Desire S може да промени към по-добро всичко важно за теб.

HTC Desire S – комуникатор (джобен компютър + мобилен телефон)
Новият HTC Desire S се отличава от предшественика си с малко по-малкия си компактен корпус Unibody и липсата на бутони, които са заменени със сензори. Апаратът е по-бърз, по-лек и по-тънък.

Сърцето на Desire S е процесорът Qualcomm MSM 8255 работещ на честота 1GHz. Дисплеят Super-LCD е с резолюция 480х800 пиксела, 3.7 инча. Смартфонът се характеризира още със 768 MB оперативна памет и 1.1 GB вградена памет, която може да се разшири с помощта на картата MicroSD – 8GB, включена в комплекта.

Новият HTC Desire S работи в GSM и 3G мрежи. Както и предшественика си, апаратът има Wi-Fi (b/g/n), Bluetooth 2.1 с предаване на данни FTP/OPP и пълноценен GPS-приемник. С помощта на Bluetooth е предвидено включване към автомобилната система за достъп до телефонен указател.

Desire S има камера 5 мегапиксела (2560 x 1920) с автоматично фокусиране, LED-светкавица и возможност за автоматично отпечатване на GPS-координати върху всяка снимка. Камерата позволява записването на видеоклипове в HD-формат (720p). На лицевата част на панела е разположена VGA камера за видеоразговори. Камерата е с фиксиран фокус.

Новият Desire S е с цифров компас, G-сензор и датчик за осветеност. Има 3.5 мм аудиоизход и micro-USB за включване на смартфона към персонален компютър.

Комуникаторът HTC Desire S е снабден с акумулаторна батерия с капацитет 1450 mАh, която, според производителя, е способна да издържи до 590 минути в режим на разговор, или 430 часа в режим на изчакване. Размери на апарата – 115 x 59.8 x 11.63 мм, тегло – 130 грама.

бутон за сайт

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.