Съвети при избор на стенни покрития от Лерос за мечтаната кухня

Готови ли сте да промените вашата кухня? Давайте, да го направим заедно!
Освежаването на кухня не е лесна задача и изисква подходяща стратегия, за да направи целия процес лесно изпълним.
Ето защо, ключът за вземане на правилно решение при козметичен ремонт или пребоядисване е изборът на стенни покрития като подходящия цвят латекс. За да намерите този, който най-много би подхождал на вашата кухня, ние ви предлагаме някои идеи. Чудите се какви са те? Тогава прочетете следната статия, за да откриете необходимата ви информация.

Започнете с основния цвят латекс, изберете го така, че да изглежда страхотно в очите ви, няма значение тъмен или светъл. В зависимост от основния цвят, изберете още един нюанс латекс, така че да се съчетаят добре, може да бъде няколко тона по-светъл или по-тъмен от основния. Ние ви препоръчваме да използвате богатата палитра, компютърно тонирани латекси Titan. Цветовете имат силата да направят всяко пространство да изглежда по-голямо или по-малко, да скрият недостатъците, да го оживят и направят единствено и неповторимо. Въпросът е какво търсите да създадете — контраст на цветове или бихте предпочели една приемственост в дизайна? Не забравяйте, че избора на латекс в цветове като черно и кафяво намалят апетита и не са подходящи за трапезарии, докато червеното изостря апетита. Оранжевият цвят предизвиква вълнение и ентусиазъм, а зеленото успокоява и създава чувство на удовлетвореност.
Подходящ цвят латекс за кухнята
За да се сдобиете с мечтаната кухня, освен подходящия цвят латекси, може да заложите ако търсите силен акцент на някой от модерните кухненски тапети, които перфектно ще допълнят и дадат един красив и завършен дизайн. Искате ли да създадете илюзия за височина или ширина? За височина, изберете вертикални тапети в райе, а за ширина - хоризонтални тапети. Обичате простотата на флорални мотиви или дързостта на графични дизайни - клонки, цветя, зеленчуци, цитруси, кафе, имитации на камък и дърво, не се колебайте, а експериментирайте с различни стенни покрития в лицето на голямото разнообразие от тапети.
Фототапети с цветя за кухнята
Друго чудесно допълнение към интериора за всеки, който обича да прекарва голяма част от времето си в готвене на вкусни ястия са фототапетите. В случая са важни размерите на помещението — малкото пространство предполага по-малък размер, докато голямото може да обхваща цяла стена. Той ще бъде фокусната, ослепителната точка във вашата кухня, затова трябва да се подбере внимателно. Ако стаята е малка, тя винаги е предизвикателство за декориране, поради липсата на пространство. Това не означава, че трябва да се чувствате некомфортно. Има много съвети и трикове, които интериорните дизайнери и декоратори използват, за да вдъхнат живот и чувство за простор в нея.
Фототапет в кухнята
Мнозина са склонни да пренебрегват значението на тавана в кухнята. В интерес на истината, тавана е важна част в боядисването на цялата кухня. Можете да използвате латекс в класическото бяло, като този цвят ще подобри всяка цветова комбинация на стените. Ако искате, експериментирайте и с други цветови нюанси или с декоративни мазилки, които да добавят акцент, да привлекат окото нагоре, създавайки илюзия за височина.
Избор на подходящ цвят и осветление на тавана
Така че не забравяйте съветите, дадени по-горе и изберете тези, които най-добре изразяват вашия стил за декориране. Дори и най-добрите дизайнери често срещат трудности в избора на правилното решение. Затова отидете във вашето вътрешно усещане за това какво да изберете, кое ще изглежда най-добре, помислете за това как ще го поддържате и превърнете вашият смел проект в реалност.
Ние от Лерос с удоволствие ще се впуснем с вас в приключението, за да осъществим мечтаната ви кухня. Във фирмения ни магазин за стенни покрития като латекси, тапети, фототапети и декоративни мазилки в Стара Загора или на www.leros.bg ще откриете всичко необходимо, за да преобразите вашата кухня.

социално споделяне

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *